Cheesecake s plnkou zo smotanového syra alebo tvarohu radia milovníci sladkých dobrôt medzi najobľúbenejšie dezerty na svete. Kniha predstavuje tri základné druhy cheesecakov – pečené, želatínové a chladené. Osvedčené aj originálne recepty zo všetkých kútov sveta ponúkajú rozmanitosť chutí na každú príležitosť.
Vyskúšajte lákavé kreácie ako osviežujúci čučoriedkovo-citrónový cheesecake, tropický kokosový cheesecake, neodolateľný čokoládový cheesecake s čili či extravagantný ibištekovo-malinový cheesecake s granátovým jablkom.
Rok vydania:
2014Rozmer:
188×235 mmPočet strán:
144Väzba:
pevnáJazyk: slovenčina
Vydavateľstvo Slovart
Obchodný názov: Vydavateľstvo SLOVART, s.r.o.Adresa: Bojnická 10 831 04 Bratislava Slovenská republikaE-mail: slovart@slovart.sk