Neodolateľné guľôčky jemnej čokolády so šťavnatou plnkou. Oddajte sa explózii chutí a budete mať pocit, že svet je krajší. Kokos, malina, mango, orieškový krém – pre každého niečo... Zobraziť viac
Neodolateľné guľôčky jemnej čokolády so šťavnatou plnkou. Oddajte sa explózii chutí a budete mať pocit, že svet je krajší. Kokos, malina, mango, orieškový krém – pre každého niečo... Zobraziť viac
Svieža chuť pomarančovej kôry a kyslasté tóny horkej čokolády vykúzlia na jazyku zážitok, ktorý vás privedie k spomienkam na rannú šálky earl grey čaju. Akoby ani nešlo o sladkú čokoládovú maškrtu, ale o pôžitok z vychutnávania... Zobraziť viac
Spojenie čokolády a karamelu bolo odjakživa výnimočné. A odkedy sa naň využíva jemná krémová mliečna čokoláda, tak je to hotový zázrak. Obsahuje 100% kakaové maslo, minimálne 31,2% kakaovej sušiny a žiadne chemické prísady... Zobraziť viac
Zmes pražených orieškov v čokoláde.Trvá hodiny vyrobiť rovnomerné čokoládové dražé a týždne vymyslieť receptúru. Chrumkavé čokoládové guľôčky vznikajú postupným obaľovaním zŕn a orechov, vrstva po vrstve. Výber tých najlepších čokoládových dražé... Zobraziť viac
Vysokokvalitná horká čokoláda s luxusným posypom. V balení je ich osem a každá má na sebe lieskový orech, pekanový orech, mandľu a sušený physalis. Taká je Mandala Jubilee. Horká čokoláda je vyrobená z prémiového kakaa Fino de Aroma a je tak tenká a... Zobraziť viac
Trvá hodiny vyrobiť rovnomerné čokoládové dražé a týždne vymyslieť receptúru. Maximum Hazelnuts vznikajú postupným obaľovaním orecha, vrstva po vrstve. Začíname pražením lieskových orechov z oblasti Piemontu priamo v našej pražičke, pretože len tak... Zobraziť viac
Okrúhla vysokokvalitná čokoláda s kúskami chrumkavého slaného karamelu. Povedzte si to ešte raz a pomaly. Okrúhla čokoláda s kúskami chrumkavého slaného karamelu. Viac netradičné to už nemôže byť. Mliečna 40% čokoláda je vyrobená z... Zobraziť viac
Chrumkavé pražené mandle v čokoláde so slaným karamelom. Trvá hodiny vyrobiť rovnomerné čokoládové dražé a týždne vymyslieť receptúru. Maximum Caramel vznikajú postupným obaľovaním mandlí, vrstva po vrstve. Začíname pražením mandlí priamo v... Zobraziť viac
Kakaové bôby Criollio a Trinitario z oblasti Thumaco v horkej čokoláde.Trvá hodiny vyrobiť rovnomerné čokoládové dražé a týždne vymyslieť receptúru. Maximum Bean Dark vznikajú postupným obaľovaním do chrumkava upražených bôbov, vrstva po vrstve... Zobraziť viac
Osviežujúci physalis v mliečnej čokoláde. Trvá hodiny vyrobiť rovnomerné čokoládové dražé a týždne vymyslieť receptúru. Maximum Physalis vznikajú postupným obaľovaním physalisu, vrstva po vrstve. Začíname prepražením sušeného physalisu priamo v... Zobraziť viac
Keď jete dražované produkty, akoby ste jedli čas. Lebo trvá hodiny vyrobiť rovnomerné čokoládové dražé a týždne vymyslieť receptúru. Vznikajú postupným obaľovaním orechov, bôbov, kávy alebo ovocia v čokoláde, pomaly a rovnomerne, vrstva po vrstv... Zobraziť viac
Lieskovcová nátierka, ktorú budete radšej jesť lyžicou, ako si ju po troškách natierať. Chápeme. Skromnosť a pôžitok sa totiž takmer nedajú skombinovať. Základom nátierky je 45% lieskovcov, ktoré sú čerstvo upražené a pomleté priamo u nás... Zobraziť viac
Lieskovcová nátierka, ktorú budete radšej jesť lyžicou, ako si ju po troškách natierať. Chápeme. Skromnosť a pôžitok sa totiž takmer nedajú skombinovať. Základom nátierky je 45% lieskovcov, ktoré sú čerstvo upražené a pomleté priamo u nás... Zobraziť viac
Jedna z najvoňavejších mliečnych odrodových čokolád pochádza z Mexika. Obsahuje minimálne 40% kakaovej sušiny a je charakteristická svojou arómou. Cítiť v nej angeliku lesnú, ženšeň a vôňu dubového sudu od whisky... Zobraziť viac
Dražované mandle v horkej čokoláde. Trvá hodiny vyrobiť rovnomerné čokoládové dražé a týždne vymyslieť receptúru. Dark Almonds vznikajú postupným obaľovaním mandlí, vrstva po vrstve. Začíname pražením kalifornských mandlí priamo v ... Zobraziť viac
Pražené mandle v mliečnej čokoláde s ceylonskou škoricou.Trvá hodiny vyrobiť rovnomerné čokoládové dražé a týždne vymyslieť receptúru. Winter Almonds vznikajú postupným obaľovaním mandlí, vrstva po vrstve. Začíname pražením sicílskych mandlí priamo... Zobraziť viac
Lieskovcová nátierka, ktorú budete radšej jesť lyžicou, ako si ju po troškách natierať. Chápeme. Skromnosť a pôžitok sa totiž takmer nedajú skombinovať. Základom nátierky je 35% lieskovcov, ktoré sú čerstvo upražené a pomleté priamo u nás... Zobraziť viac
Kabátik z horkej i mliečnej čokolády a pod ňou šťavnatá plnka z manga, kokosu, šampanského, nugátu, drvených orieškov alebo karamelu s hravou príchuťou soli či mäty. Gulliver je ako guľôčková bonboniéra v malom, vreckovom balení... Zobraziť viac
Neodolateľné guľôčky jemnej čokolády so šťavnatou plnkou. Oddajte sa explózii chutí a budete mať pocit, že svet je krajší. Kokos, malina, mango, orieškový krém – pre každého niečo... Zobraziť viac