V súčasnosti každý tretí človek aspoň raz zažije alergiu. Sme alergickejší ako kedykoľvek predtým. Aj napriek tomu alergiám stále úplne nerozumieme. Alergici majú často problém nájsť skutočného odborníka, ktorý by im ... Zobraziť viac
Naučte sa využívať liečivú silu bylín. Bylinkový rok v knihe sa začína netradične na jeseň, v období upokojenia sa a „návratu ku koreňom“, obrazne aj doslova. Zistíte nielen to, ako využiť rôzne časti rastlín (aj tie menej... Zobraziť viac
Tento prelomový bestseller ponúka skutočnú zmenu zmýšľania o potravinách. Odhaľuje bielkovinu lektín, ktorá sa nachádza v mnohých rastlinách a ďalších potravinách, ktoré bežne konzumujeme... Zobraziť viac
Naučte sa využívať liečivú silu bylín Bylinkový rok v knihe sa začína netradične na jeseň, v období upokojenia sa a „návratu ku koreňom“, obrazne aj doslova. Zistíte nielen to, ako využiť rôzne časti rastlín (aj tie menej používané, ako sú kôra... Zobraziť viac
Zdá sa vám, že v poslednom čase nie ste vo svojej koži? Pociťujete návaly tepla, bolia vás kĺby, v noci sa často budíte, bývate často podráždená a zhoršila sa vám pamäť? Dezinformácie a stigma, ktoré sú ešte stále okolo ... Zobraziť viac
Dr Sophie Farooque, popredná odborníčka a konzultantka v oblasti alergií, v tejto knihe poskytuje alergikom a ich rodinám vedomosti, ktoré potrebujú, aby sa dokázali lepšie zorientovať na tomto mínovom poli... Zobraziť viac
Zdá sa vám, že v poslednom čase nie ste vo svojej koži? Pociťujete návaly tepla, bolia vás kĺby, v noci sa často budíte, bývate často podráždená a zhoršila sa vám pamäť? ... Zobraziť viac
Zmobilizujte obranyschopnosť svojho tela pomocou ochrannej sily liečivých rastlín z miestnej prírody a vlastnej záhrady – od vitamínového ostružinového želé cez obklady z púpavy ako detoxikáciu pečene až po sparený koreň čakanky... Zobraziť viac
Čarovná moc plamene sklářského hořáku taví sklo na tvárnou hmotu, která čeká na šikovné ruce člověka, aby jí zformoval a... Zobraziť viac
Tento prelomový bestseller ponúka skutočnú zmenu zmýšľania o potravinách. Odhaľuje bielkovinu lektín, ktorá sa nachádza v mnohých rastlinách a ďalších potravinách, ktoré bežne konzumujeme... Zobraziť viac