Odborná poradkyňa v oblasti výživy a chudnutia J.J. Smithová vyvinula čosi viac ako plán na chudnutie. Z <a href="/?uItem=201668">10-dňovej očisty so zelenými smoothies</a> sa stal životný štýl, ktorý ovplyvnil milión ľudí... Zobraziť viac
Ako bylinky poznávať, zbierať, spracovávať, uschovávať a potom aj používať – toto všetko sa dozviete v knihe Babičkine nové bylinky. Sú v nej usporiadané celoživotné skúsenosti a recepty známej bylinkárky, ktoré inde nenájdete... Zobraziť viac
V tejto praktickej knihe sú popísané účinky a dôležité látky čerstvých ovocných a zeleninových štiav. Dozviete sa, prečo je pitie čerstvých štiav pre naše zdravie mimoriadne významné a aký je rozdiel medzi šťavou a celými plodmi. Hlavnú časť... Zobraziť viac
Recepty z opátstiev a kláštorov. Bylinkové čaje a prírodné liečivé prostriedky na príjemnú liečbu "menších bolestí a ťažkostí"... Zobraziť viac
Kokosový olej je spomedzi výrobkov z kokosu určite najobľúbenejší. Dá sa použiť doslova na všetko, a to nielen vo výžive, ale aj v kozmetike či dokonca v domácnosti... Zobraziť viac
Predstavenie 50 slovenských vinárstiev v anglickom a slovenskom jazyku, bohatá obrazová príloha. Zobraziť viac
Konečne je tu leto! Krehká, svieža zelenina, šťavnaté ovocie a vôňa čerstvých byliniek – nastal čas, aby ste si to všetko vychutnali všetkými zmyslami. Táto kniha ponúka... Zobraziť viac
Unikátny receptár zdravých a dnes veľmi populárnych nápojov prináša abecedný zoznam ťažkostí a recepty, ktoré vám pri nich pomôžu. Nachádzajú sa tu aj prehľadné zoznamy prísad... Zobraziť viac
V druhej knihe šéfkuchára Marcela Ihnačáka Zelenina, moja láska sa spolu s ním zamilujete do zeleniny. Kapitoly venované jej jednotlivým druhom presvedčia aj tých najzarytejších mäsožravcov... Zobraziť viac
"V tejto knižke sme najlepšie recepty, ktoré ste posielali do týždenníka Život, zoradili podľa sezónnosti. To preto, aby ste nemuseli listovať kopou kuchárskych knižiek vždy, keď dostanete chuť pripraviť sebe alebo blízkym niečo aktuálne..." Zobraziť viac
Malá, ale praktická knižka nám odpovie na otázku čo je to víno... Zobraziť viac
Dvojica autorov Zdenka Horecká (recepty) a Vladimír Horecký (fotografie) predstavuje osobitý fenomén v tvorbe kuchárskych kníh na Slovensku. Ich "kuchárska" kariéra odštartovala v roku 1995, keď začali spolupracovať s časopisom Život... Zobraziť viac
Nové vydanie obľúbenej kuchárskej knihy... Zobraziť viac
Kniha prináša viac ako 100 receptov na prípravu blahodárnych smoothies a džúsov. Či ste už nikdy predtým smoothies nepripravovali, alebo ste v mixovaní ovocia už zabehnutý odborník, recepty v tejto knihe vám ukážu jednoduchosť... Zobraziť viac
Patrí varenie k vašim záľubám? Potom by vám v kuchyni nemali chýbať bylinky. Obohaťte svoj jedálny lístok o nové pokrmy ochutené bylinkami a nevšednými koreninovými zmesami, ktoré im dodajú vábnu arómu a lahodmú príchuť... Zobraziť viac
Kuracie mäso je všestranné a zároveň aj mimoriadne zdravé mäso, po ktorom radi siahnu dnešné kuchárky či kuchári. Knižočka, malá rozmerom, bohatá obsahom, ponúka 120 návodov na prípravu jedál z celého sveta... Zobraziť viac
V knihe sa dozviete, nielen ako bylinky v kuchyni používať, ale aj ako ich vysievať, pestovať v nádobách na okennom parapete alebo na záhonoch v záhrade a zberať. Budete ich tak mať stále poruke... Zobraziť viac
Ovocie a zelenina dodávajú telu dôležité vitamíny a ďalšie nenahraditeľné látky, ktoré posilňujú náš imunitný systém. Pochopiteľne, môžete ich jesť surové, no len tak chrumkať kus zeleru či petržlenu pre mnohých nie je veľmi lákavé. Ak však aj menej... Zobraziť viac
Reprezentatívna publikácia predstavuje bohatý informačný materiál doplnený množstvom fotografií známych i menej známych značiek a výrobcov vín... Zobraziť viac
Mesiac čo mesiac, takmer tri roky sme v Apetit pripravovali seriál o tom, ako nakupovať a spracovávať mäso, ktorý uvádzal šéfkuchár Václav Frič, známy svojou špecializáciou na mäso a klasickú českú kuchyňu. Na 180 stranách vám ponúkame všetkých 34... Zobraziť viac