Pokračovanie úspešnej kuchárskej série MOJE JEDLO je plné praktických rád, inšpirácií a receptov pre celý rok. Kniha “ŠTYRI ROČNÉ OBDOBIA” je rozdelená do štyroch farebných kapitol, ktoré otvára rozhovor s odborníkom a ponúka desiatky receptov podľa... Zobraziť viac
Chcete variť zdravo a rýchlo? Neustále premýšľate, čo zdravé budete variť, aby to netrvalo dlho? Práve pre Vás sme pripravili jedinečnú kuchárku so 60 zdravými receptami na zdravé jedlá, ktoré si pripravíte jednoducho a do 30 minút. Napísalo... Zobraziť viac
Gabo Kocák pôsobí v európskej gastronómii už 16 rokov.Vypracoval sa z pomocníka v bavorskej reštaurácii na kuchára v reštauráciách ocenených Michelinskými hviezdami... Zobraziť viac
Vypestovali ste krásnu zeleninu, ale sklamala vás jej chuť? Botanik a úspešný autor kníh o záhradkárstve James Wong prináša vedecky podložené postupy vhodné aj pre začiatočníkov, ktorými môžete ovplyvniť kvalitu svojej úrody... Zobraziť viac
Sir Paul McCartney a iné známe osobnosti ponúkajú v knihe Deň bez mäsa chutné vegetariánske recepty a kulinárske inšpirácie na kompletné menu na 52 dní. Každé menu obsahuje dve hlavné jedlá a štyri ďalšie denné jedlá ... Zobraziť viac
Spoločné stolovanie v kruhu rodiny alebo s priateľmi je bežná súčasť nášho každodenného života. Aj vďaka nemu sa prelínajú tradície medzi generáciami – tradície kultúrne, ale aj kulinárske... Zobraziť viac
– Voňavá a chrumkavá publikácia s názvom “FOOD BLOG SLOVAKIA” na viac ako 270 stranách predstavuje 37 slovenských foodblogerov, pre ktorých jedlo a kvalita kráčajú ruka v ruke. Kniha okrem pohľadu do zákulisia domácich foodblogerov a gastrofreakov... Zobraziť viac
Táto fascinujúca kniha s vyše sto lákavými receptmi odkrýva podstatu talianskeho jedla tak, ako ho pripravujú skutoční Taliani. Prináša aj nezvyčajné kombinácie klasických jedál a ingrediencií a zoznamuje nás s vplyvmi a so zvykmi,... Zobraziť viac
Spoločné stolovanie v kruhu rodiny alebo s priateľmi je bežná súčasť nášho každodenného života. Aj vďaka nemu sa prelínajú tradície medzi generáciami – tradície kultúrne, ale aj kulinárske... Zobraziť viac
Mladá cukrárka, ktorá sa rozhodla prezradiť všetky svoje výrobné tajomstvá a zaručene vás naučiť piecť. Lulus cukrárka je cukrárska kniha, ktorá obsahuje 59 podrobných receptov na takmer 180 stranách. Nádherné torty, macarons, ... Zobraziť viac
Voňavá a chrumkavá publikácia s názvom “FOOD BLOG SLOVAKIA” na viac ako 270 stranách predstavuje 37 slovenských... Zobraziť viac
Jedlo je neoddeliteľnou súčasťou osláv, ktoré zohrávajú v našom živote dôležitú úlohu. Hostina nie je len o tom, čo budeme variť a jesť počas významných sviatkov alebo pri špeciálnych príležitostiach, ale predovšetkým o tom, že jedlom oslavujeme niečo,... Zobraziť viac
Zbierka originálnych dezertov, ktoré síce chutia a vyzerajú hriešne, no sú tajne zdravé a FIT. Každý si chce zamaškrtiť a zároveň nepriberať - a s týmto ti pomôžeme práve my... Zobraziť viac
Chcete variť zdravo a rýchlo? Neustále premýšľate, čo zdravé budete variť, aby to netrvalo dlho? Práve pre Vás sme pripravili jedinečnú kuchárku so 60 zdravými receptami na zdravé jedlá, ktoré si pripravíte jednoducho a do 30 minút. Napísalo... Zobraziť viac
Kniha Do poslednej omrvinky je určená pre nadšencov udržateľného životného štýlu, aj pre všetkých, ktorí sa s touto témou stretávajú po prvýkrát. Poteší gurmánov a zástancov náročnejšej gastronómie... Zobraziť viac
Šéfkuchár Marcel Ihnačák vás v tejto knihe presvedčí, že hostina nemusí znamenať iba veľkú slávnosť či hody. Dokonalú hostinu si so svojimi blízkymi a priateľmi môžete vychutnať kedykoľvek. Budú ňou aj spoločné raňajky, obed či večera... Zobraziť viac