Talianska kuchyňa je bez cestovín nepredstaviteľná – to vie asi každý. Táto rozsiahla, nádherne ilustrovaná kuchárska kniha nám predstaví štyristo tradičných talianskych receptov svetoznámych cestovín pasta s chutnými ragú a omáčkami, aromatickou... Zobraziť viac
Kuchárska kniha, ktorá obsahuje 270 vyskúšaných receptov. Tie možno ľahko pripraviť z ingrediencií bežne dostupných na trhu. Sú jednoduché a vhodné pre každé varenie. Recepty sprevádzajú fotografie, a navyše kniha obsahuje podrobný postup na výrobu... Zobraziť viac
Jaký je ten správný recept na vynikající oblíbený šťavnatý pokrm, který s sebou Italové berou na rozpálenou pláž či na dlouhou horskou túru? Co je chutnější než famózní pizza spacca bicchieri čili rozflákaná sklenička? Jak je možné, že nevařící praktik... Zobraziť viac
Imagine the River Tiber as an alimentary tract. Picture a hungry saint. Think of erotic Renaissance fruit paintings, transubstantiation and a tiramisu cafe where magic is surely on the menu... Zobraziť viac
Continuing from A Thousand Days in Venice, this is the story of Marlena and her Venetian husband, Fernando, as they make a life for themselves in rural Tuscany. Amongst the many people they befriend is Barluzzo, an old sage who takes the couple under... Zobraziť viac
A food writer travels the Silk Road, immersing herself in a moveable feast of foods and cultures and discovering some surprising truths about commitment, independence, and love. As a newlywed traveling in Italy, ... Zobraziť viac