Šesťdesiat špičkových šéfkuchárov zo štyroch kontinentov spojilo na vyše tisíc stranách tejto kuchárskej knihy svoje sily, aby obohatili váš stôl o jedinečné kulinárske zážitky. Pomyselnú cestu okolo sveta podniknete od teplých... Zobraziť viac
Knedľa je národným jedlom mnohých národov. Môže byť malá ako čerešňa, veľká ako lopta, guľatá, podlhovastá, a dokonca... Zobraziť viac
Čínske recepty v slov. kuchyni - Edice: Recepty šikovnej gazdinky - Knižné centrum - Jazyk: SK - Vazba: Pevná bez přebalu lesklá Zobraziť viac
Diabolsky dobrá maďarská kuch. - Veľká rodinná kuchárka Najlepšie kuchyne Európy - Knižné centrum - Jazyk: SK - Vazba: Pevná bez Zobraziť viac
Stará Bratislava bola kuchyňou mnohých vôní a farieb. Kuchyňou, v ktorej sa varilo z rozličných etnických tradícií. Aj kultúra prechádza žalúdkom a práve kulinárske tradície vynikajúco odzrkadľujú podmanivú atmosféru starobylého Prešporka... Zobraziť viac
Autorka je poprednou slovenskou odborníčkou na problematiku ľudovej stravy... Zobraziť viac
Ľahká, chrumkavá a zdravá - kuchyňa šalátov prekvapuje vynikajúcimi vitamínovými bombami. Či už ako samostatné predjedlo,... Zobraziť viac
Rakouská kuchyně podle Rokit.. - BETA - Jazyk: CZ - Vazba: Pevná bez přebalu lesklá - 460 str. - ISBN: 80-7306-193-7 - Kniha Zobraziť viac
V druhom pokračovaní autorka ponúka recepty na prípravu jedál z dostupnej domácej zeleniny, obilnín, strukovín a ovocia, ktoré sama odskúšala v svojej kuchyni. Nezabudla ani na maškrtné jazýčky so sladkým pokušením a každý si má z čoho vybrať. Zobraziť viac
Pikantná kuracia pizza, pestrá pizza, pizza s cestovinou, pizza s gyrosom... Kto raz ochutnal neapolskú špecialitu pizzu,... Zobraziť viac
Začiatočníci aj skúsení kuchári sa dozvedia všetko o cestovinách, pizze, calzone, gnocchoch, polente... Zobraziť viac
Matica slovenská - Jazyk: SK - Vazba: Pevná bez přebalu matná - 196 str. - ISBN: 80-89208-22-3 - Kniha Zobraziť viac
Cieľom publikácie je priblížiť zaujímavé a bohaté tradície súvisiace s najobľúbenejšími sviatkami roka, poodhaliť tajomstvo... Zobraziť viac
"Prišla som na tento svet, aby som si vychutnala život a jeho dary. Čokoláda je jedným z najväčších pokušení, aké si človek môže predstaviť..." Zobraziť viac
Publikácia zasvätene a pútavo predstavuje čitateľom alternatívu k súčasnému európskemu uponáhľanému prístupu k jedlu,... Zobraziť viac
Tajomstvo varenia vo woku spočíva v krátkej a šetrnej tepelnej úprave pokrmov. Nechajte sa nadchnúť vyše 120 receptami na jedlá zo zeleniny, ovocia, mäsa, rôznych druhov ryže, cestovín... od polievok po exotické dezerty. Zobraziť viac
Recepty nitrianskych starých mám je kniha, ktorú si obľúbia všetky gazdinky. Prináša množstvo osvedčených receptov na prípravu mäsa, chutných polievok či tradičných múčnikov. Jedlá, ktoré varili už naše staré mamy, sú chutné... Zobraziť viac
Viete že ryža, ktorá sa predáva na Slovensku, pochádza z Talianska? Najviac sa jej vypestuje na severe krajiny, odkiaľ... Zobraziť viac
Tradičná slovenská kuchyňa, to nie sú len bryndzové halušky, haruľa, klobásy či lokše. Desaťdielna séria kuchárskych kníh Poklady slovenskej kuchyne zachytáva prekvapivo pestré kulinárske dedičstvo našich predkov... Zobraziť viac
Tradičná slovenská kuchyňa, to nie sú len bryndzové halušky, haruľa, klobásy či lokše. Desaťdielna séria kuchárskych kníh Poklady slovenskej kuchyne zachytáva prekvapivo pestré kulinárske dedičstvo našich predkov... Zobraziť viac