Sirtfood diéta, Kniha receptov ponúka viac ako 100 výborných hlavných jedál, dezertov, ale aj polievok či dressingov, na ktorých si môžete pochutnať počas dodržiavania Sirtfood diéty... Zobraziť viac
150 skvelých receptov pre všetkých, čo chcú žiť a stravovať sa zdravo a zároveň s radosťou a chuťou. Kniha je návodom pre začiatočníkov, ako aj bohatou inšpiráciou pre skúsenejších... Zobraziť viac
Posilnite svoj mozog pomocou nového prelomového spôsobu stravovania, ktorý preukázateľne pomáha udržiavať bystrú myseľ aj vo vyššom veku. Užívať si pribúdajúce roky znamená starať sa o ... Zobraziť viac
Manuál skúseného konzumenta vína - príručka skromná rozsahom, ale bohatá na informácie. Je určená konzumentom vína. Po jej prečítaní sa určite stanete informovanejším a uvedomelejším konzumentom vína. Zobraziť viac
Vo svojej kuchyni som sa naučila, že ak ide o zvyšné potraviny a nedojedené jedlo, treba byť pripravený. Mať svoje osvedčené recepty, ak vám do cesty príde nejaký zvyšok jedla, ale nemáte čas, fantáziu ani chuť ... Zobraziť viac
Kniha britského lekára spochybňuje všetky stravovacie návyky, vládne opatrenia, zázračné riešenia či nálepky, ktorými sa označujú niektoré údajne škodlivé potraviny, a nabáda nás, aby sme razantne prehodnotili svoj vzťah k jedlu... Zobraziť viac
Tento prelomový bestseller ponúka skutočnú zmenu zmýšľania o potravinách. Odhaľuje bielkovinu lektín, ktorá sa nachádza v mnohých rastlinách a ďalších potravinách, ktoré bežne konzumujeme... Zobraziť viac
Uzavrite s jedlom mier. Osloboďte sa od chronického dietovania. Znovu objavte radosť z jedla... Zobraziť viac
Podľa ústnej tradície bol Babilon budapeštiansky mešťan, pochádzal z Gemera z mnohodetnej rodiny. V mladosti sa pretĺkal životom ako sirota, no skončil ako majiteľ reštaurácie v Pešti. Schádzali sa tam okolo stola popredné slovenské... Zobraziť viac
Marie Rosická bola manželkou významného českého vydavateľa a redaktora českých novín Hospodář. Do týchto novín prispievali i mnohé gazdinky svojimi receptmi a kuchárskymi skúsenosťami. Aby nezostali roztrúsené iba v časopisoch... Zobraziť viac
Najobľúbenejšia knižná edícia na Slovensku pokračuje. Už 23. kniha, zostavená z rodinných receptov čitateľov týždenníka Život, sa venuje vareniu a pečeniu bez váženia a merania. Gramy a mililitre tentoraz nahradili hrnčeky, lyžice a lyžičky. Kniha sa... Zobraziť viac
"V tejto knižke sme najlepšie recepty, ktoré ste posielali do týždenníka Život, zoradili podľa sezónnosti. To preto, aby ste nemuseli listovať kopou kuchárskych knižiek vždy, keď dostanete chuť pripraviť sebe alebo blízkym niečo aktuálne..." Zobraziť viac
Diabetes je ochorenie, ktorého liečbu vie pacient výrazne ovplyvniť. Má viacero typov. Diabetes mellitus 1.typu je ochorenie (neodborne označované aj ako detská cukrovka), za ktorého vznik pacient nemôže, ale od okamžiku ochorenia... Zobraziť viac
Viete, ako sa stravujú známe hokejové osobnosti? Teraz ich môžete mať aj vo vašej kuchyni. Inšpirujte sa ich obľúbenými receptami na rýchle a výživné jedlá a presvedčte sa, že aj zdravá strava chutí výborne.... Zobraziť viac
Ste skutočne to, čo jedli vaši starí rodičia? Obzrite sa do minulosti a zistite, ako sa aj vy môžete cítiť lepšie vo svojom tele a v budúcnosti vďaka tomu zanechať svojim deťom dedičstvo v podobe pevného zdravia... Zobraziť viac
V knihe Naservírujte si víťazstvo opisuje Djokovič ako prežil bombardovanie jeho rodného Belehradu, i to, ako sa z vojnou poznačenej krajiny dostal medzi tenisovú elitu. Zároveň prezrádza stravu, ktorá ho vyliečila... Zobraziť viac
Túžite schudnúť, a nedarí sa vám? Znova a znova skúšate „zaručené“ diéty, ale výsledný efekt sa nedostavuje? Kniha úspešnej nemeckej odborníčky na výživu vám poskytne dostatočnú motiváciu, optimizmus... Zobraziť viac
Je tu ďalšia kuchárka z dielne Jeme zdravo! Tentoraz sme sa zamerali na sezónne suroviny, ktoré k nám nemusia cestovať cez polovicu zemegule. Pre každé ročné obdobie sme vybrali suroviny z našich končín a pripravili z nich výborné ... Zobraziť viac
Ak ste ako väčšina ľudí, každý deň začínate horúcou šálkou kávy. Za vaším pariacim sa hrnčekom sa však skrýva celý svet, ktorý sa oplatí objaviť – rôzne spôsoby praženia, postupy prípravy, tradície, ceremónie a kultúrne zvy Zobraziť viac
Stredná odborná škola Farského č. 9 v bratislavskej Petržalke je od novembra 2013 miestom unikátneho medzinárodného projektu. Jeho základnou myšlienkou je prezentácia rôznych zahraničných kuchýň pre študentov gastronómie tak, aby sa... Zobraziť viac