Recepty tekovských starých mám zachytávajú kulinárske dedičstvo našich babiiek z tekovského regiónu. Nájdete tu recepty všeobecne známe a obľúbené, ale aj netradičné skvosty starých rodinných archívov... Zobraziť viac
32 kuchárov, 64 dezertov. Unikátny projekt, jediný svojho druhu u nás, prináša profily a recepty majstrov kuchárskeho... Zobraziť viac
Všetky modely a recepty sú ilustrované fotopostupom "krok za krokom", aby ich príprava bola pre vás čo možno najjednoduchšia. Zobraziť viac
Ak chcete vyžarovať energiu a vitalitu, ak chcete s plným vedomím kontrolovať vlastné zdravie, renomovaní americkí autori preslávenej knihy o diéte vám dnes ponúkajú nový vzrušujúci program. V knižke Ako si ovládať telo II. sa dozviete, že skutočne... Zobraziť viac
Výborná kuchárska kniha s receptami z populárnej televíznej relácie... Zobraziť viac
"Odporúčam túto knihu tým mladým gazdinkám, ktoré sa práve pokúšajú vniknúť do tajov pečenia a nemajú ani tušenia, kde začať. Ale je vhodná aj pre skúsenejšie cukrárky..." Zobraziť viac
Prečo máme tak radi muffiny? Okrem toho, že sú v móde, aj preto, že sa dajú ľahko pripraviť, hodia sa na raňajky, desiatu, niektoré mäsité obmeny aj ako druhý chod, potom sú výborné k popoludňajšej káve, čaju, či na výlety... Zobraziť viac
Dve stovky receptov na nátierky, chuťovky, sendviče, poháre, šaláty a iné lahôdky a občerstvenie na najrôznejšie príležitosti nájdete na stranách novej kuchárskej knihy Ottovho nakladateľstva... Zobraziť viac
Dvojica autorov Zdenka Horecká (recepty) a Vladimír Horecký (fotografie) predstavuje osobitý fenomén v tvorbe kuchárskych kníh na Slovensku. Ich "kuchárska" kariéra odštartovala v roku 1995, keď začali spolupracovať s časopisom Život... Zobraziť viac
Jedna z najžiadanejších kuchárskych kníh nielen Knižného centra vychádza s novou obálkou a v tvrdej väzbe... Zobraziť viac
Návod a inštrukcie o konzervovaní. Recepty vhodné pre diabetikov. Konz. mäsa a hot. jedál... Zobraziť viac
Recepty šikovnej gazdinky. Zobraziť viac
Keď sa na trhu objaví množstvo rozličnej zeleniny, vynorí sa otázka: "Je to krásne, ale čo z toho uvariť?" Podľa toho, čo k tomu pridáme a čo z toho pripravíme, môžeme vytvoriť výborné studené alebo teplé predjedlá, šaláty, chuťovky pre hostí... Zobraziť viac
Knedle: Žemlové knedle; Zemiakové knedle; Kysnuté knedle; Mäsové knedličky; Plnené knedle; Halušky; Ovocné knedle; ... Zobraziť viac
Grilovanie mäsa, rýb, vegetariánskych jedál, marinovaných potravín, na ihle alebo v alobale. Všetko dobre korenené a horúce! Zobraziť viac
Poďte sa s nami vnoriť do tajov aromatickej zeleniny, ktorú neoceníte iba v kuchyni. Pre vašu inšpiráciu sme pripravili nielen recepty na skvelé jedlá, ale aj na liečivé prípravky, či upratovanie. Zobraziť viac
Príbeh šampanského od jeho pôvodu cez výrobu, oblasť pestovania, postavenie vo svete až po rady, ako tento šumivý nápoj vychutnávať... Zobraziť viac
Keď sa povie cesnak, zrejme si každý predstaví bežnú cibuľovú zeleninu. Avšak cesnak nepatrí iba do kuchyne. Jeho blahodarné účinky na organizmus potvrdzujú aj najmodernejšie vedecké štúdie. Pokiaľ vezmeme na zreteľ, že môže byť aj vynikajúcou prísadou... Zobraziť viac
Nič viac, ale ani nič menej ako 101 veľmi dobrých rád na začiatok... Zobraziť viac
Z obsahu: Bakoňské bravčovo-šampiňónové ragú s haluškami Zeleninovo-morčací tokáň na bielom víne so pšenom Bravčovo-huboý tokáň s bylinkovou ryžou Korenistý hovädzí tokáň s dusenou ryžou Frankfurtský bravčový tokáň s rascovými zemiakmi... Zobraziť viac