Polievky sa právom považujú za akýsi základ stravovania. Ich prednosťou je skutočnosť, že nás nasýtia, ale neunavia, zahrejú, dodajú potrebné životne dôležité látky aj tekutinu, navyše dokážu pozitívne naladiť myseľ a podnietiť k pracovnému výkonu či aktí Zobraziť viac
"V tejto knižke sme najlepšie recepty, ktoré ste posielali do týždenníka Život, zoradili podľa sezónnosti. To preto, aby ste nemuseli listovať kopou kuchárskych knižiek vždy, keď dostanete chuť pripraviť sebe alebo blízkym niečo aktuálne..." Zobraziť viac
Špičkový kuchár Alfons Schuhbeck z Bavorska prezrádza, ako vyčariť klasické a tradičné omáčky. Zobraziť viac
"V tejto knižke sme najlepšie recepty, ktoré ste posielali do týždenníka Život, zoradili podľa sezónnosti. To preto, aby ste nemuseli listovať kopou kuchárskych knižiek vždy, keď dostanete chuť pripraviť sebe alebo blízkym niečo aktuálne..." Zobraziť viac
Ak niekto, tak naše babičky naozaj vedia, vďaka čomu sa stane zákusok nezabudnuteľným zážitkom, obľúbenou pochúťkou detí a vnúčat. Aj ony sa naučili tieto skvelé recepty od svojich matiek či starých mám a zapiekli do nich celé svoje srdce i dušu... Zobraziť viac
Polievku vie uvariť aj menej skúsená gazdinka. Avšak také polievky, aké vedeli uvariť naše babičky, to už vie dnes málokto. Naše babičky vedeli navariť lacno, ale naozaj veľmi chutne... Zobraziť viac
Polievku vie uvariť aj menej skúsená gazdinka. Avšak také polievky, aké vedeli uvariť naše babičky, to už vie dnes málokto. Naše babičky vedeli navariť lacno, ale naozaj veľmi chutne... Zobraziť viac
Autor populárnych kuchárskych kníh David Joachim predstavuje netradičnú kolekciu jedál založených na vynikajúcich hotových omáčkach. Dozviete sa, ako si poľahky pripraviť lahodné omáčky z rajčín, omáčku alfredo, bazalkové pesto a omáčku so syrom čedar,... Zobraziť viac
S trochou básnickej fantázie možno povedať, že kapusta kráča s týmto národom jeho históriou. Na území, ktoré obývajú Slováci, je prítomna od čias, do ktorých siaha pamäť... Zobraziť viac
Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädzieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, z Zobraziť viac
Ak niekto, tak naše babičky naozaj vedia, vďaka čomu sa stane zákusok nezabudnuteľným zážitkom, obľúbenou pochúťkou detí a vnúčat. Aj ony sa naučili tieto skvelé recepty od svojich matiek či... Zobraziť viac
Ak niekto, tak naše babičky naozaj vedia, vďaka čomu sa stane zákusok nezabudnuteľným zážitkom, obľúbenou pochúťkou detí a vnúčat. Aj ony sa naučili tieto skvelé recepty od svojich matiek či starých mám a zapiekli do nich celé svoje srdce i dušu... Zobraziť viac
Autor populárnych kuchárskych kníh David Joachim predstavuje netradičnú kolekciu jedál založených na vynikajúcich hotových omáčkach. Dozviete sa, ako si poľahky pripraviť lahodné omáčky z rajčín, omáčku alfredo, bazalkové pesto a omáčku so syrom čedar,... Zobraziť viac
78 receptov Gaštany, mak, orechy, tvaroh, med a čokoládu máme mnohí radi a sú nesmierne obľúbené. Nikdy sa nám nezunujú. Môžeme z nich pripraviť jednoduchšie, ale aj zložitejšie zákusky. Je dôležité zachovať tie pravé domáce... Zobraziť viac
Polievka je neuveriteľne univerzálne jedlo, ale najmä predstavuje jednoduchý, lacný a zdravý spôsob využitia čerstvej sezónnej zeleniny a ovocia od osviežujúceho gaspacha na neskoré... Zobraziť viac