Pripravili sme pre vás novú sériu malých kuchárok, ktoré obsahujú preverené a vyskúšané recepty. Príprava jednotlivých... Zobraziť viac
V tejto rozmerom malej, ale obsahom veľkej kuchárskej knižke nájdete až 120 receptov na prípravu cestovín z celého sveta. Zobraziť viac
Veľká kuchárska kniha, ktorá je celá venovaná jedlám z cestovín. Okrem tradičných i menej tradičných receptov na prípravu... Zobraziť viac
Syry SK - Edice: Ottova kuchárka - Agentúra Cesty - Jazyk: SK - Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá - 38 str. - ISBN: 80-7360-07 Zobraziť viac
Keksy SK - Edice: Ottova kuchárka - Agentúra Cesty - Jazyk: SK - Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá - 38 str. - ISBN: 80-7360-0 Zobraziť viac
Kurča SLOVART - Edice: Knižnica šéfkuchára - SLOVART - Jazyk: SK - Vazba: Pevná bez přebalu lesklá - 260 str. - ISBN: 978-80-808 Zobraziť viac
Najlepšie recepty medzinárodnej kuchyne pre začínajúce aj skúsené kuchárky. Zobraziť viac
Cestoviny SK SLOVART - Neodolateľné recepty na lahodné špeciality - SLOVART - Jazyk: SK - Vazba: Polstrovaná LUX - 256 str. - IS Zobraziť viac
Vedomie, že po skončení hektického dňa môžeme pripraviť večeru za tridsať minút, pôsobí upokojujúco. Kurča ľahko a rýchlo... Zobraziť viac
Mleté mäso je najvariabilnejšou formou mäsa. Používa sa v mnohých kuchyniach vrátane talianskej, ázijskej, indickej,... Zobraziť viac
V našich končinách znie zmienka o používaní pštrosieho mäsa v kuchyni zatiaľ exoticky, avšak o jeho prednostiach z hľadiska... Zobraziť viac
Napriek vzostupu vegetariánstva a rozmanitých diét mäso v najrozličnejších úpravách ostáva jednou zo základných zložiek jedálneho lístka na všetky príležitosti a na každé ročné obdobie... Zobraziť viac
Jednotlivé lahodné recepty sú veľmi prehľadne rozpísané: slovenský názov, taliansky názov, suroviny a čas potrebný na prípravu a varenie, ako aj pre koľko porcií je uvedený recept... Zobraziť viac
Edícia Recepty zo Života už po osemnásty raz prináša osvedčené recepty čitateliek a čitateľov časopisu Život. Tentoraz sa... Zobraziť viac
Burgery sa pripravujú nespočetne mnohými spôsobmi. Na začiatok vám postačia najjednoduchšie veci: trocha fašírovaného mäsa, žemľa a zopár korenín. A podobne ako pri mnohých jednoduchých chutiach, ktoré sa pripravia z malého počtu prísad... Zobraziť viac
Cestoviny varili naše mamy, babičky a prababičky od nepamäti. Tajomstvo prípravy typických jedál, ako sú halušky, pirohy, fliačky, rôzne druhy domácich rezancov sa dedilo a odovzdávalo nasledujúcim generáciám... Zobraziť viac
Bezmäsité jedlá majú v našej kuchyni nezastupiteľné miesto, hoci si väčšina z nás nevie predstaviť život bez mäsa. Kedysi sa mäso jedlo iba v nedeľu. Najčastejšími... Zobraziť viac
Edice: Ottova kuchárka - Agentúra Cesty - Jazyk: SK - Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá - 40 str. - ISBN: 80-7360-074-9 - Knih Zobraziť viac
Táto kniha zo série kuchárok Recepty zo Života dáva prednosť hydine. Varené, pečené, dusené či pražené, s najrozmanitejšími... Zobraziť viac
Suši sú drobné, ručne vytvorené majstrovské chuťovky, pripravené zväčša z marinovanej ryže, čerstvých rýb a chrumkavej... Zobraziť viac