Máj, nové knižné zľavy až do 80% maj!

Kuchárske knihy

Našli sme 3 titulov

Sila prírodnej fermentácie

Sandor Ellix Katz, Alferia (2021)
Objavte jedinečné kúzlo kvasených potravín

Kniha, ktorá odštartovala revolúciu v oblasti fermentácie, plná skvelých receptov! Medzinárodný bestseller Sila prírodnej fermentácie, podrobne skúmajúci kulinárske kúzlo kvasených potravín, vás zavedie do ich rozmanitého sveta a ponúkne vám... Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
13,99€
12,20€

Talianske rizoto

Talianske rizoto

Alvarez Momi, Marenčin PT (2011)
Viete že ryža, ktorá sa predáva na Slovensku, pochádza z Talianska? Najviac sa jej vypestuje na severe krajiny, odkiaľ...

Viete že ryža, ktorá sa predáva na Slovensku, pochádza z Talianska? Najviac sa jej vypestuje na severe krajiny, odkiaľ... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
12,90€

Slovenské syry

Slovenské syry

Ján Selecký, Eko-konzult (2013)
Knižný trh je obohatený o výnimočnú náučno-propagačnú publikáciu. ktorá opisuje všetky okolnosti vzniku, vývoja a...

Autor svojou knihou obohatil knižný trh o výnimočnú náučno-propagačnú publikáciu, ktorá opisuje všetky okolnosti vzniku, vývoja a modernizácie slovenského syrárstva. Publikácia svojim zaujímavým obsahom pripúta každého milovníka histórie a... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
15,00€