Bezlepkové kváskovanie je kucharska kniha,ktorá pomôže ľuďom začať kváskovať z múk bez lepku. Ako zo zmesí tak aj z jednodruhových prirodzene bezlepkových muk. Taktiež je veľmi vhodná pre ľudí z histaminovou intoleranciou nakoľko.... Zobraziť viac
Suši sú drobné, ručne vytvorené majstrovské chuťovky, pripravené zväčša z marinovanej ryže, čerstvých rýb a chrumkavej... Zobraziť viac
Bezmäsité jedlá majú v našej kuchyni nezastupiteľné miesto, hoci si väčšina z nás nevie predstaviť život bez mäsa. Kedysi sa mäso jedlo iba v nedeľu. Najčastejšími... Zobraziť viac
Kniha zo série znaleckých sprievodcov labužníka približuje vyše sto syrov najvychýrenejších značiek. Poradí, ako syry... Zobraziť viac
Edice: Ottova kuchárka - Agentúra Cesty - Jazyk: SK - Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá - 40 str. - ISBN: 80-7360-074-9 - Knih Zobraziť viac
Čokoláda 49,- OTTOVO - Edice: Ottova kuchařka - Ottovo nakladatelství - Jazyk: CZ - Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá - 40 str Zobraziť viac
Táto príručka vám umožní stať sa majstrami pekármi vo svojom dome. Obsahuje viac ako 100 receptov z celého sveta,... Zobraziť viac
Pekne naaranžované chuťovky vyzerajú vždy veľkolepo - hoci ich príprava zväčša zaberie dosť času. Pomocou tejto knižočky... Zobraziť viac
alebo ako sa varí v kráľovskej kuchyni - SLOVART - Jazyk: SK - Vazba: Pevná s přebalem lesklá - 32 str. - ISBN: 80-8085-456-4 - Zobraziť viac
Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo... Zobraziť viac
Nejlepší recepty mezinárodní kuchyně pro začínající i zkušené kuchařky. Zásady správného pečení, vaření i přípravy studených pochoutek. Postup přípravy tradičních i moderních specialit krok za krokem. Speciálně pořízené názorné fotografie... Zobraziť viac
Dijonské pirôžky s bravčovým mäsom, gruzínske pirohy, židovský kreplach, litovské virtiňaje, moskovské pelmene, grécke manti, provensalské lístkové pirôžky, zelené ravioly v paradajkovej omáčke, cappelletti s hubami a vývarom,... Zobraziť viac
Návrat k tradíciám, uprednostňovanie biopotravín a miestnych surovín, ale aj labužníctvo a kulinárske nadšenie vedie k tomu, že čoraz viac ľudí si pečie doma vlastný chlieb. Všetkým, ktorí sa chcú pustiť do chlebového dobrodružstva... Zobraziť viac
Burgery sa pripravujú nespočetne mnohými spôsobmi. Na začiatok vám postačia najjednoduchšie veci: trocha fašírovaného mäsa, žemľa a zopár korenín. A podobne ako pri mnohých jednoduchých chutiach, ktoré sa pripravia z malého počtu prísad... Zobraziť viac
Tapas sú chuťovky, ktoré sa s obľubou konzumujú nielen v ich domovine - Španielsku - k vínu, pivu alebo sherry. Drobné... Zobraziť viac
Edícia Recepty zo Života už po osemnásty raz prináša osvedčené recepty čitateliek a čitateľov časopisu Život. Tentoraz sa... Zobraziť viac
Carmens berühmter Nudelsalat, Roberts Spaghetti all'arrabbiata oder Paella Valenciana nach Familienrezept - all die Lieblingsgerichte der berühmten Millionärsfamilie können Fans jetzt endlich zu Hause nachkochen... Zobraziť viac