Táto príručka vám umožní stať sa majstrami pekármi vo svojom dome. Obsahuje viac ako 100 receptov z celého sveta,... Zobraziť viac
Pekne naaranžované chuťovky vyzerajú vždy veľkolepo - hoci ich príprava zväčša zaberie dosť času. Pomocou tejto knižočky... Zobraziť viac
Kniha plná praktických rad a spousty lahodných receptů pro každého, kdo chce začít používat domácí pekárnu. Seznamí vás s... Zobraziť viac
Nejlepší recepty mezinárodní kuchyně pro začínající i zkušené kuchařky. Zásady správného pečení, vaření i přípravy studených pochoutek. Postup přípravy tradičních i moderních specialit krok za krokem. Speciálně pořízené názorné fotografie... Zobraziť viac
Dijonské pirôžky s bravčovým mäsom, gruzínske pirohy, židovský kreplach, litovské virtiňaje, moskovské pelmene, grécke manti, provensalské lístkové pirôžky, zelené ravioly v paradajkovej omáčke, cappelletti s hubami a vývarom,... Zobraziť viac
Návrat k tradíciám, uprednostňovanie biopotravín a miestnych surovín, ale aj labužníctvo a kulinárske nadšenie vedie k tomu, že čoraz viac ľudí si pečie doma vlastný chlieb. Všetkým, ktorí sa chcú pustiť do chlebového dobrodružstva... Zobraziť viac
Tapas sú chuťovky, ktoré sa s obľubou konzumujú nielen v ich domovine - Španielsku - k vínu, pivu alebo sherry. Drobné... Zobraziť viac
Dorty a pečivo VÝBĚR - Edice: Dobře jíst, dobře žít - Readers Digest Výběr - Jazyk: CZ - Vazba: Pevná bez přebalu lesklá - 160 s Zobraziť viac
Recepty na sladké a slané dobroty: koláče, dorty, záviny, pečivo, pomazánky, sendviče, toasty a pizzy. Zobraziť viac
Make homemade pizza that exceeds your wildest expectations yet couldn’t be simpler with Jim Lahey’s groundbreaking no-knead dough and inventive toppings... Zobraziť viac
Modernist Bread at Home is an indispensable cookbook for anyone who is passionate about making homemade bread. Created by the same team behind the award-winning Modernist Bread... Zobraziť viac
Carmens berühmter Nudelsalat, Roberts Spaghetti all'arrabbiata oder Paella Valenciana nach Familienrezept - all die Lieblingsgerichte der berühmten Millionärsfamilie können Fans jetzt endlich zu Hause nachkochen... Zobraziť viac
This is the first true entry-level bread-baking cookbook, from Josey Baker (that's his real name!), a former science teacher turned San Francisco baking sensation. Josey Baker Bread combines step-by-step lessons with more than 100 photographs... Zobraziť viac
Home baking is more popular than ever, and as long as you have an oven, now even the most beginner student cook can wow new housemates with delicious baked treats. The Hungry Student Easy Baking will ... Zobraziť viac
Legendary baker Rose Levy Beranbaum is back with her most extensive "bible" yet. With all-new recipes for the best cakes, pies, tarts, cookies, candies, pastries, breads, and more, this magnum opus draws from ... Zobraziť viac
From the authors of the much-loved 1080 Recipes - the Spanish cooking bible by Simone and Ines Ortega - the 1080 Book of Tapas presents a collection of over 250 definitive recipes for everyone's favourite type of Spanish food... Zobraziť viac
Ebury Press - Whether youre looking for a moreish snack for tea, or that perfect cake for a special occasion, Good Food 101 Cake Zobraziť viac
Grains as Mains satisfies your appetite for tasty, versatile and healthy grains, with over 150 fresh and exciting recipes, many of which are gluten-free... Zobraziť viac
Israeli baking encompasses the influences of so many regions - Morocco, Yemen, Germany, and Georgia, to name a few and master baker Uri Scheft seamlessly marries all of these in his incredible baked goods at his Breads Bakery in New York City and Lehamim Zobraziť viac
A tale of rediscovery and a celebration of the everyday miracle of homemade breadOver the course of a year, Robert Penn learns how to plant, harvest, thresh and mill his own wheat, in order to bake bread for his family... Zobraziť viac