Jedinečná kniha zdravých a chutných dezertov. Obsahuje recepty bez klasickej múky a bez klasického cukru, ktoré sú vhodné pre ľudí trpiacich intoleranciou alebo alergiou na lepok, pre všetkých, ktorí si chcú udržať štíhlu líniu... Zobraziť viac
1200 hesiel z oblasti vinárstva a vinohradníctva, 120 ČB - peroviek a fotografií... Zobraziť viac
Ovocie a zelenina dodávajú telu dôležité vitamíny a ďalšie nenahraditeľné látky, ktoré posilňujú náš imunitný systém. Pochopiteľne, môžete ich jesť surové, no len tak chrumkať kus zeleru či petržlenu pre mnohých nie je veľmi lákavé. Ak však aj menej... Zobraziť viac
Recepty z opátstiev a kláštorov. Bylinkové čaje a prírodné liečivé prostriedky na príjemnú liečbu "menších bolestí a ťažkostí". Zobraziť viac
Sto fejtónov o víne od popredného slovenského enológa, znalca domácich a svetových vín. Autor opisuje svoje vinárske a gurmánske zážitky a dáva vzácne rady, aké víno piť k akému jedlu, pri akých príležitostiach aké víno podávať... Zobraziť viac
Novinka od Victorie Boutenko v sebe spája ozdravnú silu zelených rastlín, chutné nové recepty aj návod na 7-dňový detox. Táto propagátorka zeleného smoothie zmenila a oživila životy mnohým ľuďom aj vďaka jej ozdravným pobytom... Zobraziť viac
Krémové múčniky sú pre väčšinu z nás priam neodolateľné. Ich príprava pritom ani nemusí byť priveľmi zložitá či časovo náročná, záleží len na tom, ako vás pečenie a zdobenie múčnikov baví a koľko máte času... Zobraziť viac
Pavlína Berzsiová, cukrárka, ktorú poznáte z knihy Dnes nepečiem!, tentoraz radí zapnúť rúru a upiecť rodine či priateľom niečo skutočne dobré. Príležitostí na dobré koláče, buchty, šišky... Zobraziť viac
Kto si nevie predstaviť dobré jedlo bez dobrého vína, ten nájde v knihe Fedora Malíka Víno na tanieri množstvo podnetov... Zobraziť viac
Sladká, horká, tekutá, hustá, krehká i pevná: čokoláda je pravé jedlo bohov. Vždy bola predmetom kultu a ľudia si ju vysoko cenia od jej objavenia až dodnes. Svoju lahodnú chuť prepožičiava celému radu maškŕt pripravených rôznymi spôsobmi... Zobraziť viac
Kniha známeho slovenského enológa, profesora Fedora Malíka, je vyznaním vínu, ktoré sa mu stalo láskou, záľubou, profesiou... Zobraziť viac
Už stáročia sa ľudia na celom svete nechávajú zviesť lahodným pokušením. Inšpiratívna kuchárska knižka Lahodná čokoláda je určená špeciálne pre domácu kuchyňu a láka... Zobraziť viac
Mrazené jogurty a zmrzlinové sendviče sú nové hviezdy na zmrzlinovom nebi. Okrem nich vám ponúkame mrazené tortičky, nanuky a mrazené lízanky... 40 labužníckych receptov na zdravé nízkotučné pochúťky... Zobraziť viac
Veľká domáca cukrárka od profesionálnej cukrárky Pavlíny Berzsiovej sa stane vašou priateľkou a spoločníčkou pri experimentovaní v kuchyni... Zobraziť viac
Tradície pestovania viniča a výroby vína na Slovensku. Domáca vínotéka a nákup vína. Slovenské vína vo svete 1999-2004. Spor vína s vodou alebo víno v slovenskej literatúre. Zobraziť viac
Najlepšie recepty sladkej hrnčekovej kuchyne... Zobraziť viac
Päť rokov po vydaní Vinárskeho lexikónu prichádzame k vám s novým titulom. Abecedarium vini je kniha podobného zamerania. Jej odborný záber je však širší a dôslednejší. "Abeceda vína" má v porovnaní s lexikónom dvojnásobný rozsah autorských hárkov... Zobraziť viac
Najlepšie recepty medzinárodnej kuchyne pre začínajúce aj skúsené kuchárky. Zobraziť viac
Táto malá knižka obsahuje 500 receptov na rozličné chutné plnené slané aj sladké koláče, špeciality ako páje a tarty. Koláče vyhovujúce každej chuti a vhodné na každú príležitosť od jednoduchých ľahkých obedov pre malú spoločnosť až po dezerty... Zobraziť viac
Desať dobrých dôvodov na prípravu hrnčekového koláča... Zobraziť viac