Jún, nové knižné zľavy až do 80%!

Kuchárske knihy

Našli sme 15 titulov

Rok bez mäsa

Peter Celér, Peter Vališ (2019)
Vegetariánska kuchárka tradičných sezónnych jedál / 132 receptov / 52 vegánskych

Ako po celý rok variť zdravo, chutne a bez mäsa. Realizovať zdravú výživu je pomerne jednoduché. Riešenie je tradičné a volá sa sezónne jedlá. Počas celého roka varíme hlavne z toho, čo práve u nás, na Slovensku, v Európe rastie, podľa možností... Zobraziť viac

🍌 Odosielame o 5 dní.
22,00€
15,80€

Klíčkovanie - Malý sprievodca veľkými premenami

Viera Múdra, Viera Múdra (2020)
Receptár z klíčkov

Klíčky sú úžasné! Suché semeno nasaje trochu vody, praskne jeho ochranný obal (šupka) a začnú sa s ním diať pozoruhodné veci. Nielenže mnohonásobne zväčší svoje rozmery, ale aj obsah mikro a makro nutrientov. O tom, ako nakličovať jednotlivé druhy... Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
20,90€
15,50€

Zelenina, moja láska - prečítaná (bazár kníh)

Marcel Ihnačák, Slovart (2013)
V druhej knihe šéfkuchára Marcela Ihnačáka Zelenina, moja láska sa spolu s ním zamilujete do zeleniny. Kapitoly venované jej...

V druhej knihe šéfkuchára Marcela Ihnačáka Zelenina, moja láska sa spolu s ním zamilujete do zeleniny. Kapitoly venované jej jednotlivým druhom presvedčia aj tých najzarytejších mäsožravcov... Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
19,95€
12,97€

Vegeburgery

Nina Olsson, Slovart (2019)
Jedinečné recepty na vegetariánske burgery z celého sveta

Nová rocková hviezda vegetariánskej kuchyne Nina Olsson debutuje v slovenčine zbierkou receptov na veggie burgery. Tie sú v jej podaní natoľko krásne a chutné, že zaskočia aj... Zobraziť viac

🍌 Odosielame o 7 dní.
16,95€
12,90€

Čarujeme so zeleninou - prečítaná (bazár kníh)

, Reader´s Digest Výběr (2007)
Čarujeme so zeleninou SK - 240 lákavých návodov ako obohatiť každé jedlo zeleninou - Výber Readers Digest - Jazyk: SK - Vazba: P

Radi by ste sa stravovali zdravšie, ale nechcete sa vzdať svojich obľúbených pokrmov? V našej modernej kuchárskej knihe nájdete veľa originálnych nápadov ako pridať zeleninu ku každému jedlu, a tak vyhovieť požiadavkám lekárov... Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
19,90€
12,94€

Harmonická strava

Harmonická strava

Valerij Sinelnikov, Eugenika (2011)
Populárny ruský autor zostavil vynikajúcu praktickú kuchársku knihu, založenú na princípoch blahodarne pôsobiacej a veľmi...

Populárny ruský autor zostavil vynikajúcu praktickú kuchársku knihu, založenú na princípoch blahodarne pôsobiacej a veľmi... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
13,20€

Vegetariánska kuchárka

Vegetariánska kuchárka

Paul Gayler, Ikar (2006)
Inšpirujte sa vyše 140 receptami na lahodné bezmäsové pokrmy. Kniha čerpá zo širokej škály obľúbených receptov z celého...

Inšpirujte sa vyše 140 receptami na lahodné bezmäsové pokrmy. Kniha čerpá zo širokej škály obľúbených receptov z celého... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
13,24€

Moje jedlo

Moje jedlo

"Martin Pyco Rausch, známy predovšetkým ako moderátor a hudobný dramaturg, patrí k vášnivým kulinárom. Vyštudoval Hotelovú... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
13,99€

The Green Kitchen

David Frenkiel, Luise Vindahl, Hardie Grant (2021)
Delicious and Healthy Vegetarian Recipes for Every Day

In The Green Kitchen, bestselling authors David Frenkiel and Luise Vindahl share over 100 vegetarian recipes for the family favourites which feature in their own kitchen every day of the week.... Zobraziť viac

🍌 Dodanie môže trvať viac ako 30 dní
19,95€
15,30€

Pečenie

Pečenie

, Naumann & Göbel (2011)
Koláče, torty, cukrovinky

Nechajte sa inšpirovať našimi novými receptami na pečenie koláčov, tort a rôznych sladkostí... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
13,60€

Pečenie

Pečenie

, Naumann & Göbel
Koláče - torty - cukrovinky

"Pečenie nám skrátka vždy dokáže zlepšiť náladu. Tí, ktorí sa nezľaknú širokej ponuky receptov, zaobstarajú si potrebné suroviny a prísady a s chuťou sa pustia do miešania, miesenia, plnenia a zdobenia, sú kreatívni, schopní sa nadchnúť..." Zobraziť viac

🍎 Vypredané
13,60€

Zdravé raňajky

Zdravé raňajky

Barbora Drahovská, Mira Nemčeková, Ikar (2016)
Prečo raňajky?Lebo milujeme rána. Tie chvíle, kým sa svet navôkol zobúdza a deň sa pomaly dáva do pohybu. Myslíme si, že...

Prečo raňajky? Lebo milujeme rána. Tie chvíle, kým sa svet navôkol zobúdza a deň sa pomaly dáva do pohybu. Myslíme si, že dobré raňajky môžu prispieť ku krajším dňom – je úplne jedno, či vás čakajú náročné úlohy v práci alebo víkendové leňošenie... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
14,90€

Food

, Thames & Hudson (2019)
The History of Taste

Surveys the history of changing tastes in food and fine dining – what was available for people to eat, and how it was prepared and served – from prehistory to the present day... Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
16,50€
14,20€

Beans! Peas and Lentils

Beans! Peas and Lentils

Beans, peas and lentils are tasty, colourful, nutritious and versatile ingredients. Enjoyed by people around the globe for centuries, they make wonderful soups, appetizers, main dishes and even baked goods... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
13,95€

Cooking with Superfoods

Cooking with Superfoods

Hannah Frey, Ullmann (2016)
H.F.Ullmann Publishing: When people talk about superfoods, we tend to think of high-priced, exotic ingredients such as acai...

You may be unaware of this, but you are actually using some superfoods in your everyday cooking: avocados, spinach, blueberries, pomegranates or lemons are among the most common superfoods, but did you know that cacao, dates ... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
13,95€