Ako po celý rok variť zdravo, chutne a bez mäsa. Realizovať zdravú výživu je pomerne jednoduché. Riešenie je tradičné a volá sa sezónne jedlá. Počas celého roka varíme hlavne z toho, čo práve u nás, na Slovensku, v Európe rastie, podľa možností... Zobraziť viac
V druhej knihe šéfkuchára Marcela Ihnačáka Zelenina, moja láska sa spolu s ním zamilujete do zeleniny. Kapitoly venované jej jednotlivým druhom presvedčia aj tých najzarytejších mäsožravcov... Zobraziť viac
Nová rocková hviezda vegetariánskej kuchyne Nina Olsson debutuje v slovenčine zbierkou receptov na veggie burgery. Tie sú v jej podaní natoľko krásne a chutné, že zaskočia aj... Zobraziť viac
Radi by ste sa stravovali zdravšie, ale nechcete sa vzdať svojich obľúbených pokrmov? V našej modernej kuchárskej knihe nájdete veľa originálnych nápadov ako pridať zeleninu ku každému jedlu, a tak vyhovieť požiadavkám lekárov... Zobraziť viac
In The Green Kitchen, bestselling authors David Frenkiel and Luise Vindahl share over 100 vegetarian recipes for the family favourites which feature in their own kitchen every day of the week.... Zobraziť viac
Whether you are strictly vegetarian, trying to eat less meat or just searching for enticing vegetable dishes, Vegetarian has 70 perfectly crafted recipes for breakfast, brunch, lunch and dinner... Zobraziť viac
Surveys the history of changing tastes in food and fine dining – what was available for people to eat, and how it was prepared and served – from prehistory to the present day... Zobraziť viac