Je možné, aby nevinne pôsobiaca obilnina stála za väčšinou bežných zdravotných problémov? Ľahšie tomu uveríte po zistení, že zjedenie dvoch krajcov celozrnného chleba zvýši hladinu cukru v krvi viac, než keby ste zjedli dve polievkové lyžice cukru.... Zobraziť viac
Chutné recepty vo vašom diétnom jedálničku!Táto kniha vám ponúka špeciálnu sacharidovú diétu, s ktorou budete môcť úspešne... Zobraziť viac
Ak ste boli doteraz zvyknutý spoliehať sa na hotové jedlá, možno si pri varení nebude dosť istý sami sebou alebo nebudete poznať dostatok jedál, na ktoré by ste sa mohli spoľahnúť. Táto knihy vám dodá... Zobraziť viac
Táto kniha vám ponúka špeciálnu sacharidovú diétu, s ktorou budete môcť úspešne bojovať s mnohými tráviacimi ťažkosťami, ako je celiakia, Crohnova choroba, ulceratívna kolitída a iné. Diéta je založená na vylúčení všetkých oligo a polysacharidov – teda... Zobraziť viac
Vyhýbate sa niektorým potravinám, pretože cítite, že vám neprospievajú? Alebo sa chcete zdravšie, ale stále chutne stravovať? Alebo radi varíte z bežne dostupných surovín, no nebaví vás utekať do... Zobraziť viac
From the internationally renowned expert on celiac disease and director of the Celiac Disease Center at Columbia University, here is the definitive book on gluten, uncovering the truth and explaining the science behind the current gluten-free craze... Zobraziť viac