TU je nová Knižná akcia mesiaca, klikni a pozri

Knihy o poľnohospodárstve a potravinárstve

Našli sme 9 titulov

Poľnohospodárska angličtina

Poľnohospodárska angličtina

Po takmer dvojročnom cykle lekcií angličtiny uverejnenom v týždenníku Roľník vydalo vydavateľstvo Profi Press knihu, ktorá obsahuje všetky lekcie rozšírené a doplnené... Zobraziť viac

🍌 Odosielame o 4 dni.
32,80€

Vinársky slovník (slovensko-česko-francúzsko-nemecko-anglický)

Vinársky slovník (slovensko-česko-francúzsko-nemecko-anglický)

Edita Ďurčová, Malokarpatské osvetové stredisko (2018)
S výkladom termínov v slovenskom a nemeckom jazyku

Slovník prináša informácie potrebné pre lepšie pochopenie vinárskej problematiky a nádherného sveta vína. Výber hesiel a ich výklad v slovenskom jazyku by mal slúžiť ako základná odborná pomôcka pre lepšiu orientáciu v odbornej... Zobraziť viac

🍌 Dodanie môže trvať viac ako dva týždne
17,00€

Chemie im Essen

Chemie im Essen

Wie kommt der Geschmack ins Fertiggericht, und was macht Bonbons bunt? Jeder hat schon von Zusatzstoffen wie Glutamat und Aspartam gehört. Aber was hat es damit wirklich auf sich, und was verbirgt sich hinter E 965, E 650 und ... Zobraziť viac

🍌 Dodanie môže trvať viac ako 30 dní
9,89€

Who Poisoned Your Bacon?

Who Poisoned Your Bacon?

Guillaume Coudray, Icon Books (2022)
The Dangerous History of Meat Additives

Did you know that bacon, ham, hot dogs and salami are classified by the World Health Organization (WHO) as 'category 1 carcinogens'? Would you eat them if you knew they caused bowel cancer... Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
11,30€

Polyface Micro

Polyface Micro

Joel Salatin, (2022)
Success with Livestock on a Homestead Scale

Success with domestic livestock does not require large land bases. Joel Salatin and his family's Polyface Farm in Virginia lead the world in animal-friendly and ecologically authentic, commercial, pasture-based livestock production... Zobraziť viac

🍌 Dodanie môže trvať viac ako 30 dní
28,40€

Handbook of Research on Food Science and Technology: Volume 3

, Apple Academic Press Inc. (2019)
Functional Foods and Nutraceuticals

The three volumes in this handbook highlight new research and current trends in food science and technology, looking at the most recent innovations, emerging technologies, and strategies focusing on taking food design to sustainable levels... Zobraziť viac

🍌 Dodanie môže trvať viac ako 30 dní
131,75€
105,10€

The Complete Bordeaux

The Complete Bordeaux

The wines of Bordeaux are universally recognized as being among the finest in the world and in this fully revised and updated edition of his classic text, renowned wine expert Stephen Brook provides an unrivalled survey of the region and its wines... Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
56,20€

The Regenerative Garden

The Regenerative Garden

Stephanie Rose, Cool Springs (2022)
80 Practical Projects for Creating a Self-sustaining Garden Ecosystem

Discover how to work with nature, instead of against it, by employing permaculture techniques to create a garden that is not just more beautiful and productive, but also more resilient... Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
18,70€

Genetics, Genomics, and Breeding of Soybean

The soybean is an economically important leguminous seed crop for feed and food products that is rich in seed protein (about 40 percent) and oil (about 20 percent); it enriches the soil by fixing nitrogen in symbiosis with... Zobraziť viac

🍌 Dodanie môže trvať viac ako 30 dní
111,46€
102,41€