Nový Dominik Dán v predpredaji, pozri knihu tu =>

Knihy o potravinárstve od autora Karol Herian

Našli sme 2 titulov

Výroba syrov

Výroba syrov

Autor publikácie Ing. Karol Herian, CSc. skromne uvádza, že zmyslom tejto publikácie je jednoduchým spôsobom poukázať na možnosti spracovania mlieka v malovýrobných podmienkach na dobré, kvalitné a zdravotne bezpečné syry. Je akýmsi návodom... Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
29,60€

Slovenské syrárske špeciality

Slovenské syrárske špeciality

Karol Herian, OZ Vidiecky parlament na Slovensku (2024)
Aktuálne príspevky pre malovýrobcov a priateľov syrov

Milí výrobcovia a priatelia našich domácich syrárskych špecialít, dovoľujeme si Vám ponúknuť bližšie informácie o problematike výroby našich syrárskych špecialít, ktoré boli publikované v rôznych našich časopisoch. Naše Slovenské syrárske špeciality... Zobraziť viac

🍌 Odosielame o 5 dní.
26,00€