Dvojica autorov Zdenka Horecká (recepty) a Vladimír Horecký (fotografie) predstavuje osobitý fenomén v tvorbe kuchárskych kníh na Slovensku. Ich "kuchárska" kariéra odštartovala v roku 1995, keď začali spolupracovať s časopisom Život... Zobraziť viac
Táto kuchárska kniha je prvou z trilógie pripravenej v spolupráci s vydavateľstvom Georg a ponúka výber najlepších receptov. Nájdete v nej overené recepty na nátierky, predjedlá, polievky, šaláty, jedlá z mäsa a slané... Zobraziť viac
V knihe nájdete 150 receptov na tradičné i menej tradičné jedlá, ktoré sa spájajú so sviatkami počas celého roka. Tieto sviatočné jedlá znásobia slávnostnú atmosféru Vianoc a Nového roka, ale aj fašiangov a Veľkej noci... Zobraziť viac
Najlepšie recepty zo slovenskej, českej a maďarskej kuchyne nájdete v tejto knihe úspešných autorov manželov Horeckých. Recepty sú rozdelené na časť: predjedlá, nátierky, šaláty, polievky, jedlá z mäsa, hydiny, rýb a zeleniny... Zobraziť viac
Druhá kuchárska kniha z trilógie pripravenej v spolupráci s vydavateľstvom Georg. Ponúka overené recepty pre jedlá zo studenej kuchyne, jedlá zo zeleniny... Zobraziť viac
Veľká farebná kuchárka plná množstva odskúšaných receptov, ktoré sú vhodné na oslavu tradičných sviatkov, akými sú Vianoce, Nový rok alebo Veľká noc, a na iné rodinné oslavy... Zobraziť viac
Táto kuchárska kniha je prvou z trilógie pripravenej v spolupráci s vydavateľstvom Georg a ponúka výber najlepších receptov. Nájdete v nej overené recepty na nátierky, predjedlá, polievky, šaláty, jedlá z mäsa a slané... Zobraziť viac
Tretia kuchárska kniha z trilógie pripravenej v spolupráci s vydavateľstvom Georg. Ponúka overené recepty sladkých múčnych jedál ako sú nepečené múčniky a poháre, drobné pečivo, koláče, koláče z kysnutého cesta, záviny, zákusky a rezy, torty a rolád... Zobraziť viac
Táto kuchárka je určená všetkým, čo našli záľubu vo varení a pečení. Ponôka recepty na predjedlá, polivky, jedlá z mäsa, zo zeleniny, bezmäsité jedlá a nepreberané množstvo vynikajúcich receptov na prípravu múčnikov. Zobraziť viac
Druhá kuchárska kniha z trilógie pripravenej v spolupráci s vydavateľstvom Georg. Ponúka overené recepty pre jedlá zo studenej kuchyne, jedlá zo zeleniny... Zobraziť viac
Knižné centrum - Jazyk: SK - Vazba: Pevná bez přebalu lesklá - 148 str. - ISBN: 978-80-8064-344-7 - Kniha Zobraziť viac
Dvojica autorov Zdenka Horecká (recepty) a Vladimír Horecký (fotografie) predstavuje osobitý fenomén v tvorbe kuchárskych... Zobraziť viac