Ešte nikdy sme nemuseli nasýtiť toľko ľudí ako dnes. Napriek tomu nerozumieme tomu, odkiaľ naše potraviny skutočne pochádzajú, ako nás naše stravovacie požiadavky formujú a prečo to drastickým spôsobom ovplyvňuje našu planétu. Výsledkom je, ... Zobraziť viac
Ešte nikdy sme nemuseli nasýtiť toľko ľudí ako dnes. Napriek tomu nerozumieme tomu, odkiaľ naše potraviny skutočne pochádzajú, ako nás naše stravovacie požiadavky formujú a prečo to drastickým spôsobom ovplyvňuje našu planétu... Zobraziť viac
What makes the modern world work? The answer to this deceptively simple question lies in four "grand transitions" of civilization-in populations, agriculture, energy, and economics-which have transformed the way we live... Zobraziť viac
From one of the world's leading experts on the history of energy, a rigorous examination of the transitions that structure our modern world--and the environmental reckoning that will mark its success or failure. What makes the modern world work? The... Zobraziť viac
A myth-busting book about how the world produces and consumes its food and how to do so without killing the planet.. Zobraziť viac