Tematicky jeden z najrozsiahlejších kulinárskych sprievodcov s viac ako 500 bohato ilustrovanými stranami prevedie čitateľa od studenej kuchyne, polievok a omáčok, cez prípravu mäsa, rýb a zeleniny až k múčnikom, nápojom a zaváraninám... Zobraziť viac
V knihe Veľká domáca kuchárka 2 sme sa usilovali vybrať pre vás jedlá typické pre európske krajiny, recepty vhodné na každodenné varenie i na slávnostné príležitosti, nápady na využitie známych surovín i recepty s menej bežnými ingredienciami. Zobraziť viac
Tematicky jeden z najrozsiahlejších kulinárskych sprievodcov s viac ako 500 bohato ilustrovanými stranami prevedie čitateľa od studenej kuchyne, polievok a omáčok, cez prípravu mäsa, rýb a zeleniny až k múčnikom... Zobraziť viac
Ako pripraviť jedlo pre rodinu, keď v peňaženke zostalo len zopár centov? Možno to nakoniec nebude také nemožné... Stačí poznať tie správne recepty, pár tipov a šikovných trikov a zistíte, že aj jednoduché a lacné jedlá môžu... Zobraziť viac
Ďalšia kolekcia dvoch titul z pera jednej autorky - Čo nejesť, keď... a Čo vám chýba, keď... Čo nejesť, keď...: Ste... Zobraziť viac
Ako pripraviť jedlo pre rodinu, keď v peňaženke zostalo len pár centov? Možno to nebude také zlé. Lacných pokrmov je veľké množstvo a netreba si myslieť, že... Zobraziť viac