1 000 receptov od najvýznamnejších českých cukrárov a kuchárov. Viac ako tisíc farebných fotografií sladkých jedál i postupov ich prípravy. Rozsiahla kapitola sladkých jedál pre diabetikov... Zobraziť viac
Hydinové mäso je obľúbené pre ľahké a rýchle spracovanie, ale aj cenovú dostupnosť a zdravotnú prospešnosť. Kniha obsahuje 400 receptov na polievky, hlavné jedlá, šaláty i predjedlá pripravené z obvyklých i menej známych druhov Zobraziť viac
Veľká vianočná kuchárka je spojením vianočných tradícií s modernou gastronómiou. Osvedčené recepty a vzácne rady našich babičiek dopĺňajú moderné kuchárske inšpirácie. Zobraziť viac
Hydinové mäso je obľúbené pre ľahké a rýchle spracovanie, ale aj cenovú dostupnosť a zdravotnú prospešnosť. Kniha obsahuje 400 receptov na polievky, hlavné jedlá, šaláty i predjedlá pripravené z obvyklých i menej známych druhov Zobraziť viac