Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

V nemeckom jazyku knihy o potravinárstve

Našli sme 4 titulov

Vinársky slovník (slovensko-česko-francúzsko-nemecko-anglický)

Edita Ďurčová, Malokarpatské osvetové stredisko (2018)
S výkladom termínov v slovenskom a nemeckom jazyku

Slovník prináša informácie potrebné pre lepšie pochopenie vinárskej problematiky a nádherného sveta vína. Výber hesiel a ich výklad v slovenskom jazyku by mal slúžiť ako základná odborná pomôcka pre lepšiu orientáciu v odbornej... Zobraziť viac

🍌 Odosielame o 5 dní.
20,00€
14,50€

Chemie im Essen

Wie kommt der Geschmack ins Fertiggericht, und was macht Bonbons bunt? Jeder hat schon von Zusatzstoffen wie Glutamat und Aspartam gehört. Aber was hat es damit wirklich auf sich, und was verbirgt sich hinter E 965, E 650 und ... Zobraziť viac

🍌 Dodanie môže trvať viac ako 30 dní
10,99€
9,89€

Schmeckt's noch?

Schmeckt's noch?

Eva Goris, Droemer/Knaur (2010)
Die Wahrheit über die Praktiken der Lebensmittelindustrie

Zobraziť viac

🍌 Dodanie môže trvať viac ako 30 dní
10,99€

Richtig einkaufen ohne Glutamat

Richtig einkaufen ohne Glutamat

Zobraziť viac

🍌 Dodanie môže trvať viac ako 30 dní
10,99€