Tento titul nájdete v našej ponuke aj v kolekcii za skvelú cenu.
Zemiaky patria k najrozšírenejším druhom potravín a pri varení by nemali chýbať v žiadnej kuchyni. Môžeme ich variť, opekať, smažiť, piecť... Výborné sú v polievkach, šalátoch, predjedlách, ako príloha k hlavnému jedlu, ale i samostatne. Exkluzívne viazaná kuchárska kniha Zemiaky prináša tradičné aj nové recepty na každú príležitosť a ich spoločným znakom je rýchla a jednoduchá príprava. Postup pri varení sa vysvetľuje krok za krokom a pre názornosť sú zobrazené aj farebné fotografie.
Rok vydania:
2010Rozmer:
160×200 mmPočet strán:
256Väzba:
pevnáJazyk: slovenčina
Vydavateľstvo Slovart
Obchodný názov: Vydavateľstvo SLOVART, s.r.o.Adresa: Bojnická 10 831 04 Bratislava Slovenská republikaE-mail: slovart@slovart.sk