Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Partnerské terapie Berta Hellingera

Partnerské terapie Berta Hellingera je kniha pro ženy a muže všech věkových kategorií toužících po naplněném partnerství....


🍎 Vypredané
12,10€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Partnerské terapie Berta Hellingera je kniha pro ženy a muže všech věkových kategorií toužících po naplněném partnerství. Jsou zde poprvé komplexně a přehledně zaznamenány celoživotní zkušenosti Berta Hellingera na poli partnerských vztahů.

Johannes Neuhauser se při sestavování této knihy, v níž shrnul názory Berta Hellingera na partnerské vztahy, zaměřil zejména na témata první láska, vzájemné pouto, zdařilý partnerský vztah, společné rodičovství nebo bezdětnost, jasný rozchod nebo nový začátek, bolestivé partnerské krize, zapletení v původních rodinách, společné stárnutí a smrt, nevyhýbá se ani otázkám homosexuální lásky.

Hloubku a význam partnerských vztahů můžeme nahlédnout díky Hellingerově práci s lidmi, kteří se museli vyrovnávat s těžkými ranami osudu. Působivé příklady ze života vztahující se k nejrůznějším tématům a otázkám osvětlují Hellingerův způsob práce ve formě zhuštěných rodinných konstelací stejně dobře jako ukázky z jeho práce s partnerskými dvojicemi. Kniha Partnerské terapie Berta Hellingera je díky své tematické šíři a názorové plnosti velmi důležitou knihou pro všechny, kdo pracují v psychosociální oblasti s jednotlivci, partnerskými dvojicemi i rodinami.

Kniha je vhodná pro terapeuty v oblasti mezilidských vztahů, pro ty, kdo se zajímají o Hellingerovy "rodinné konstelace", ale také pro všechny, kdo touží po naplněném partnerském vztahu a tedy i po naplněném a šťastném životě.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Wie Liebe gelingt - Die Paartherapie Bert Hellingers Rok vydania: 2005 ISBN: 807205175x Rozmer: 140×210 mm Počet strán: 345 Väzba: pevná Jazyk: čeština

Zaradené v kategóriách