Gabo Kocák pôsobí v európskej gastronómii už 16 rokov. Vypracoval sa z pomocníka v bavorskej reštaurácii na kuchára v reštauráciách ocenených Michelinskými hviezdami.
Pracoval v tých najvychytenejších reštauráciách: Comme Chez Soi v Bruseli, Hangar-7 v Salzburgu aj v De Librije v Holandsku. Pôsobil tiež ako šéfkuchár luxusnej salzburskej reštaurácie Scholss Aigen. Medzi celebritnými hosťami, ktorí ochutnali jeho špeciality, nájdeme Cameron Diaz, Georgea Michaela a tiež Toma Cruisa alebo aj thajskú kráľovskú rodinu.
V tejto knihe sa s vami podelí o svoje najlepšie a najobľúbenejšie recepty, ktoré spája jedno: dajú sa pripraviť ľahko a rýchlo, pretože ich prispôsobil vášmu bežnému, každodennému vareniu.
Rok vydania:
2016Rozmer:
205×207 mmPočet strán:
185Väzba:
brožovanáJazyk: slovenčina