Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

LEGO Creator - Rodinná dovolenka v karavane

LEGO (2020)

🍎 Vypredané
89,69€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Zbaľte si kempingovú výbavu, je čas na dovolenku! Zahákujte karavan k štýlovému retro autu a vyrazte do voľnej prírody stráviť spolu rodinnú dovolenku. Keď nájdete to správne miesto, rozložte sa a choďte uloviť rybu na večeru. Ooo, pozrite sa na to roztomilé zvieratko… ó nie, SKUNK! Keď sa spamätáte z toho zápachu, prestavajte karavan a auto na obytnú dodávku alebo červeno-biely maják. S touto skvelou sadou typu 3 v 1 vedia byť dovolenky v prírode poriadna zábava!So stavebnicou Rodinnej dovolenka v karavane zo série LEGO® Creator 3 v 1 (31108) čakajú na milovníkov prírody pri kempovaní rôzne dobrodružstvá a zábava plné fantázie. Stavebnica obsahuje hračkárske retro auto a karavan. Nájdete tu kuchyňu, WC, odnímateľnú strechu a otvárateľnú bočnú časť. Súprava je vybavená rôznym príslušenstvom a doplnkami vrátane 3 minifigúrok, vďaka čomu môžete hneď vhupnúť do hry.
Neobmedzená tvorivosť pri stavaní S touto skvelou stavebnicou zo série LEGO Creator 3 v 1 je možné zažiť minimálne 3 rôzne zážitky v štýle „postavte a hrajte sa“. Deti si môžu zostaviť model karavanu s retro autom a potom ho prestavať na obytnú dodávku či podrobne prepracovaný maják. Alebo môžu popustiť uzdu svojej predstavivosti, siahnuť do nejakej inej oblasti a postaviť si niečo, čo tu ešte nebolo.
Samostatne stojace modely povzbudzujú predstavivosť Stavebnice zo série LEGO Creator 3 v 1 predstavujú deťom rôzne realistické modely, ktoré podporujú nápaditú hru. Modely s nekonečnými možnosťami stavania a hrania zároveň podnecujú tvorivosť u detí všetkých vekových kategórií. Tieto úžasné súpravy sa tiež skvelo hodia ako vianočný alebo narodeninový darček pre deti.
  • Stavebnica Rodinná dovolenka karavane zo série LEGO® Creator 3 v 1 (31108) podnecuje u detí kreatívnu hru. Obsahuje 3 modely v 1: rodinný karavan s retro autom, obytnú dodávku alebo maják.
  • Stavanie a prestavovanie predlžuje hru donekonečna!
  • Možnosti na zábavu čakajú za každým rohom! Deti sa môžu hrať s modelom detailne prepracovaného karavanu s autom, naskočiť do obytnej dodávky a vyraziť na prázdniny, prezerať si maják či stavať niečo podľa ľubovôle. Pri tom sa posúvajú hranice ich tvorivosti a stavebných zručností.
  • Táto stavebnica LEGO® Creator 3 v 1 (31108) prináša deťom 3 možnosti na hranie: rodinná dovolenka v karavane , obytná dodávka alebo maják. Pre ešte väčšiu zábavu pri hre súprava tiež obsahuje 3 minifigúrky a 3 rôzne zvieratká zostavené z kociek.
  • Túto úžasnú stavebnicu si obľúbi každý fanúšik tvorivého stavania a hrania. Modely detailného karavanu a retro auta, obytnej dodávky a majáka sa skvelo hodia ako darček na Vianoce, narodeniny alebo akúkoľvek inú príležitosť pre chlapcov a dievčatá vo veku od 9 rokov.
  • Pripravení na dobrodružstvo? Karavan s retro autom meria vyše 13 cm na výšku, 34 cm na dĺžku a 12 cm na šírku. Vďaka tomu je táto hračka sľubujúca vzrušujúce akcie plná úžasných detailov a dosť veľká na ozajstnú prázdninovú zábavu!
  • Poháňané detskou predstavivosťou. To znamená hodiny nekonečnej zábavy! Hračky bez batérií zlepšujú zručnosti detí pri slobodnej hre a riešení problémov. Navyše im umožňujú vymýšľať si vlastné príbehy.
  • Otvorte škatuľu – hra sa začína postavením a prestavením ľubovoľného z 3 modelov. Vďaka jednoduchým pokynom je postavenie modelu hračkou, takže deti sa môžu kochať svojím výtvorom a užiť si množstvo kreatívnej zábavy.
  • Doprajte deťom nekonečné možnosti, ako rozvíjať pri hre so stavebnicami zo série LEGO® Creator 3 v 1 ich staviteľské zručnosti. Táto inteligentná stavebnica s tematikou rodinnej dovolenky v prírode umožňuje deťom rozvíjať predstavivosť vďaka mnohým staviteľským možnostiam.
  • LEGO® stavebnicové kocky spĺňajú najprísnejšie normy v hračkárskom odvetví, takže sú vždy konzistentné, kompatibilné a ľahko sa skladajú a rozpájajú. Takto je to už od roku 1958.
  • LEGO® kocky a dieliky sa nechávajú padať, zahrievajú sa, stláčajú, skrúcajú a analyzujú, aby bolo isté, že všetky stavebnice pre deti spĺňajú tie najprísnejšie globálne normy v oblasti bezpečnosti a kvality.

Rok vydania: 2020 Odporúčaný vek: 9+ Katalógové číslo: LG31108

Zaradené v kategóriách