Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Slovensko - Ilustrovaná encyklopédia pamiatok

Publikácia zrozumitelným spôsobom predstavuje známe i takmer neznáme pamiatky výtvarného umenia a architektúry na území...


🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
129,00€
Zľava 10%
116,00€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Publikácia Slovensko - Ilustrovaná encyklopédia pamiatok zrozumitelným spôsobom predstavuje známe i takmer neznáme pamiatky výtvarného umenia a architektúry na území Slovenska, zasadené do rámca kultúry a krajiny jednotlivých regiónov. Obdivovateľ kultúrneho dedičstva tu nájde tisícky fotografií s popismi, trojrozmerné ilustrácie vybraných historických miest, hradov, kaštieĺov, kláštorov a kostolov s prierezmi, ktroré umožńujú nahliadnuť do ich vnútra. Autori sa v textoch pokúsili zrozumiteĺným spôsobom poskytnúť odpovede na najčastejšie otázky, ktoré kladú vnímaví a kultivovaní návštevnici pamiatok.

Táto ilustrovaná encyklopédia vznikala niekoľko rokov a vďaka svojej forme je zrozumiteľnou a mimoriadne kultivovanou prezentáciou pamiatok historickej architektúry, výtvarného umenia a pamätihodností Slovenska. Cenné informácie zozbierané počas niekoľkých rokov sú zasadené do kultúrno-historických regiónov, pričom autori tohto diela pre potreby svojej publikácie rozdelili Slovensko na 25 prirodzených historických regiónov.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2021 ISBN: 9788096983902 Rozmer: 195×315 mm Počet strán: 992 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách