Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Cudzí

Po úspešnej knihe De la Cruz prichádza Balla s novým súborom textov-náhľadov do každodenného života niektorých zvláštnych...


🍎 Vypredané
7,00€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Po úspešnej knihe De la Cruz prichádza Balla s novým súborom textov-náhľadov do každodenného života niektorých zvláštnych jedincov, textov-temných vízií, spoza ktorých prebleskuje krutá, ale zároveň osviežujúca irónia a svojrázny zmysel pre humor.

"(Balla) zostáva verný svojim „ťažkým“ témam, nadnesene povedané základným otázkam bytia, ale dáva im akýsi biliardový „štuch“ či „falš“, takže sa uberajú celkom nečakaným smerom. Som v pokušení povedať, že napriek všetkým hororom, mrzačeniam a vraždám ide často o klauniády, lebo ako ináč reagovať na cirkus zvaný svet, ak nie klaunskou grimasou? Ballov humor, miestami krutý či čierny, je skrytý a nijako nezľahčuje váhu nadol sa valiaceho kameňa, ale ponúka Sizyfovi chvíľku oslobodzujúceho odstupu... Pri čítaní Cudzieho (Cudzích?) som neupadal do depresií, naopak, dobre som sa zabával, hoci nie celkom tak ako na Drišľakovinách. Jedno je však isté: kto by sa Ballu bál, robil by chybu"
Pavel Vilikovský

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2008 ISBN: 8081080023 Rozmer: 127×185 mm Počet strán: 200 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách