Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Rok v ovocnej záhradke

Rady záhradkárom - Edice: Dobré rady - Metro Media - Jazyk: SK - Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá - 132 str. - ISBN: 80-96960


🍎 Vypredané
4,95€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Záhradkárskym hitom isto bude Rok v ovocnej záhradke z pera najúznávanejšieho slovenského odborníka profesora Ivana Hričovského a jeho žiaka Martina Dureca. Knižná novinka je nepochybne vynikajúcim darčekom pod stromček pre každého záhradkára.
Autori podávajú informácie nielen o tom, aký je zdravotný význam ovocia, čo treba robiť v jednotlivých mesiacoch počas roka, ale prístupnou formou vedú čitateľov aj k hlbšiemu poznaniu a odpovediam na otázky ako a prečo rezať a tvarovať ovocný strom a ker, prečo vyberať odolné alebo aspoň tolerantné odrody pri novej výsadbe alebo pri rekonštrukcii záhradky, prečo je dôležitá výživa, závlaha a podobne. Nezabúdajú ani na staré krajové odrody, ktoré už postupne „odchádzajú“ z našich pôvodných oblastí. S vyjadrením poďakovania vydavateľstvu Metro Media za dvojicu autorov prajem záhradkárom veľa úspechov počas všetkých dvanástich mesiacov roka.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2007 ISBN: 8096960699 Rozmer: 150×210 mm Počet strán: 132 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách