Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

V tieni padišaha (komplet)

Karl MayEpos (2017) • Edícia Kolekcie • Séria V tieni padišaha

🍌 Odosielame o 6 dní.
94,20€
Zľava 15%
80,07€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Komplet Karla Maya zobrazuje všetky dobrodružstvá Kara ben Nemsiho v orientálnom svete.

Púšťou: Kara ben Nemsi (na amerických prériách známy pod menom Old Shatterhand) pri púti cez Saharskú púšť spozná verného sluhu a dobrého priateľa Halefa Omara. Spolu sa plavia po Níle, navštívia posvätné Islamské mestá v Arábii i biblické mestá v Mezopotámii. Počas dobrodružných ciest prenasledujú vrahov, usvedčia únoscu, ujdú pirátom, bojujú v kmeňovej vojne, dostanú sa medzi uctievačov diabla...

Divokým Kurdistanom: Karl May v druhej časti sextalógie V tieni padišaha pokračuje v opise dobrodružstiev emira Kara ben Nemsi, ktorého na amerických prériách poznali pod menom Old Shatterhand, a jeho hrdinského sluhu Halefa Omara.

Z Bagdadu do Istanbulu: Nová, na Slovensku doteraz nevydaná „májovka“. Z Bagdadu do Istanbulu pokračuje v popise dobrodružstiev Kara ben Nemsiho, ktorého na amerických prériách nazývali Old Shatterhand, a jeho hrdinského sluhu Halefa Omara.

V Balkánskych roklinách: Nová, na Slovensku doteraz nevydaná „májovka“. V balkánskych roklinách pokračuje v popise dobrodružstiev Kara ben Nemsiho, ktorého na amerických prériách nazývali Old Shatterhand, a jeho hrdinského sluhu Halefa Omara.

V zemi škipetarov: Nová, na Slovensku doteraz nevydaná „májovka“. V zemi škipetarov pokračuje v popise dobrodružstiev Kara ben Nemsiho, ktorého na amerických prériách nazývali Old Shatterhand, a jeho hrdinského sluhu Halefa Omara.

Žut: Dobrodružný román od slávneho autora poteší mladých i starších čitateľov. Kniha je súčasťou sextalógie V tieni padišaha (Žut je poslednou knihou šesťdielného cyklu), v ktorej Karl May zobrazil dobrodružstvá Kara ben Nemsiho (Old Shatterhanda) a jeho verného sluhu Halefa Omara v Tureckej ríši.

Rok vydania: 2017 Odporúčaný vek: 12+ Rozmer: 148×210 mm Počet strán: 2192 Väzba: pevná Jazyk: slovenčinaŠtýl: dobrodružný

Zaradené v kategóriách