Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Cvičebnica nemeckej gramatiky 2

Cvičebnica nemeckej gramatiky2 - Übungsbuch der deutschen Grammatik pre mierne a stredne pokročilých - Edice: language practice

Zuzana RaděvováDidaktis (2006) • Séria Cvičebnica nemeckej gramatiky • 2. diel

🍎 Vypredané
7,29€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Übungsbuch der deutschen Grammatik 2
2. časť univerzálnej cvičebnice vhodnej k akejkoľvek učebnici nemčiny pre mierne až stredne pokročilých. Študentom i učiteľom nemčiny poskytuje bohatý zdroj látky na precvičovanie nemeckej gramatiky.
V 48 kapitolách sa postupne precvičujú gramatické javy týkajúce sa podstatných mien, prídavných mien, zámen, čísloviek, slovies, prísloviek, predložiek a skladby nemeckej vety. Posledné tri kapitoly sú venované záverečným testom. Použité slovíčka a frázy vychádzajú zo živého hovoreného jazyka a akceptujú nový nemecký pravopis. Okrem precvičovania gramatiky umožňujú i rozširovanie slovnej zásoby a frazeológie. Publikácia je doplnená kľúčom k cvičeniam v samostatnej väzbe. (kľúč k cvičeniam 34 strán )
Cvičebnica je vhodná na výučbu v triede či skupine, na samostatnú prípravu doma, na prípravu na maturitu, štátnu jazykovú skúšku, medzinárodné jazykové skúšky a pod.
Cvičebnica je určená žiakom vyšších ročníkov základných škôl, študentom stredných a jazykových škôl, učiteľom, samoukom a ostatným záujemcom o štúdium nemčiny.

Recenzie a kritiky

Príloha: Kľúč k cvičebnici Rok vydania: 2006 ISBN: 8073580535 Rozmer: 147×206 mm Počet strán: 128 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách