TU je nová Knižná akcia mesiaca, klikni a pozri

Caraval (slovenský jazyk)

Stephanie GarberPandora (2024) • Séria Caraval (SK) • 1. diel

🍌 Predobjednávka, vychádza 28. 10. 2024
16,32€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅Výhodné ceny ✅Bezpečný nákup

Legendárna súťaž.
Očarujúci románik.
Nezlomné puto medzi dvoma sestrami.


Scarlett Dragna nikdy neopustila malý ostrov, kde so sestrou Tellou žijú so svojím mocným a krutým otcom. Jej otec dohodol svadbu a Scarlett si myslí, že s jej snami o tom, že uvidí Caraval - vzdialené predstavenie, na ktorom sa raz za rok zúčastňujú aj diváci -, je koniec.

Tento rok však konečne príde Scarlettina vysnívaná pozvánka. S pomocou záhadného námorníka Juliana Tella dostane Scarlett na predstavenie. Lenže hneď po príchode Tellu unesie majster Caravalu, Legenda. Ukáže sa, že táto sezóna Caravalu sa točí okolo Telly, a kto ju nájde prvý, stane sa víťazom.

Scarlett počula, že všetko, čo sa deje počas Caravalu, je len premyslené predstavenie. Napriek tomu sa zapletie do hry plnej lásky, zlomených sŕdc a mágie. A či už je Caraval skutočný alebo nie, Scarlett musí Tellu nájsť skôr, ako ubehne päť nocí hry, inak sa spustí nebezpečné domino následkov a jej milovaná sestra navždy zmizne.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Caraval Rok vydania: 2024 ISBN: 9788082471239 Rozmer: 140×210 mm Počet strán: 416 Väzba: pevná Štýl: romantickýJazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách