Jún, nové knižné zľavy až do 80%!

Rozohraj 13

Chloe WalshYOLi (2024) • Séria Chlapci z akadémie • 1. diel

🍎 Pripravujeme, vychádza 10. 10. 2024

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Môže sa populárny ragbista zamilovať do sivej myšky? Johnny a Shannon nemôžu byť rozdielnejší. On je populárny ragbista. Ona je šikanovaná sivá myška. Ale keď na seba narazia, už nič nebude také, ako predtým.

Johnny Kavanagh má všetko, po čom zatúži. Hviezdi na ragbyovom ihrisku a pripravuje sa na profesionálnu kariéru. Jeho sny by však mohlo zmariť nedoliečené zranenie. Preto sa nesmie nechať rozptyľovať. A určite nemôže dovoliť tomu novému dievčaťu so smutnými očami a modrinami, aby vypĺňalo každý kúsoček jeho mysle.

Život Shannon Lynchovej nikdy nebol ľahký. Na Tommenovu strednú prichádza v polovici školského roka a modlí sa za nový začiatok. Zúfalo sa pritom snaží striasť démonov, ktorí ju sužujú. Hneď v prvý deň sa však pripletie do cesty povestnému Johnnymu Kavanaghovi a opäť sa stáva terčom šikany závistlivých spolužiačok. Krehké spojenectvo s Johnnym ju síce chráni, no Shannon sa zmieta v pocitoch, ktoré doposiaľ nepoznala.

Johnny a Shannon márne vzdorujú narastajúcej vzájomnej náklonnosti. Dokážu však predvídať prekážky, ktoré by mohli ohroziť ich rozkvitajúci vzťah?

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Binding 13 Rok vydania: 2024 ISBN: 9788055195841 Počet strán: 736 Väzba: brožovaná Štýl: romantickýJazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách