Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Rozvíjaj rovnako telo aj myseľ (e-kniha)

Kľúč k štastnému životu

PDF EPUB MOBI Michal DrienikWealthy Mind s.r.o. • 1. diel

🌴 Okamžite na stiahnutie
13,00€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

V tejto inšpiratívnej knihe Michal Drienik odhaľuje tajomstvo harmonického života, kde rovnováha tela a ducha je základom šťastia. Zdieľa s nami unikátne pohľady na to, ako prekonať vlastné limity, či už v oblasti fyzickej kondície, psychického zdravia alebo každodenných výziev. Michal nás vedie cez svoje osobné príbehy, úspechy aj neúspechy, a ukazuje, že cesta k šťastiu nie je o obetovaní jednej stránky nášho bytia v prospech druhej. Naopak, ukazuje, ako sila vôle, disciplína a láska k sebe môžu vytvoriť život plný radosti, zdravia a vnútorného pokoja.

S praktickými radami na každej stránke, od cvičení a stravovania po dôležitosť sebavedomia, motivácie a meditácie, Michal predstavuje univerzálny návod, ako každodennými zvykmi a postojmi formovať nielen svoje telo, ale aj myseľ. Táto kniha je venovaná každému, kto hľadá cestu k sebe, chce sa naučiť milovať svoje telo a myseľ a objaviť nekonečný potenciál, ktorý sa v nás skrýva.

Nechajte sa inšpirovať Michalovou filozofiou a objavte, ako môže byť život krásny, keď sa naučíme žiť v súlade so sebou a svetom okolo nás. "Rozvíjaj rovnako telo aj myseľ" je nielen knihou, je to sprievodca na ceste k plnohodnotnému životu.

Počet strán: 99 Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách