Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

RobotiCS

ADC BF (2015)

🍎 Vypredané
14,63€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Deck-building kartová hra RobotiCS (RobotiCS deck-building card game - RDBCG) ponúka každému hráčovi možnosť stať sa Programerom mohutných robotov, ktorí bojujú proti sebe v dueli. Každý začína s rovnakým balíčkom, ktorý podľa svojej stratégie obohacujete kupovaním ďalších kariet (= systém deck-building).
Ide o súboj α-Robotov ovládaných Programermy. α-Robotom ubúdajú body životov a body štítu, pričom Programerom pribúdajú žetóny vyčerpania. Svojími schopnosťami sa navzájom doplňujú. α-Robot unesie vždy len jeden kus z každej výbavy- zbraň, obrana, podpora, a tak hráč musí do balíčku zahrnúť aj pomocné β-roboty a priraďovať karty výbav aj im. Súpera môžete prekvapiť okamžitými Programovými kartami Akcia a Reakcia. V hre vznikajú rôzne stratégie, napr.: discard, healing, agro, atď. Balenie obsahuje 203 karet, ktoré zaručujú vždy iné herné kombinácie a stratégie.
Táto hra je určená predovšetkým rodinám a skupinám priateľov. Jednoduchá štruktúra hrania je založená predovšetkým na stavbe stratégie počas hry, než na dôkladnej príprave balíčka pred hrou. Ponúka hodiny zábavy a príležitosť stretnúť sa s novými ľudmi. Stabilný herný formát a identické štartovacie podmienky garantujú všetkým hráčom rovnaké šance vyhrať.

Obsah hry
  • Praktická krabička
  • Jednoduchý návod
  • Prehľadný hrací plán
  • Žetóny zranenia
  • Žetóny vyčerpania
  • 203 kariet:
    10 α-Robotov
    10 Programerov
    25 β-Robotov
    68 Zdrojov
    55 Výbav
    35 Programov


Počet hráčov: 2 - 4
Doba hrania: 15 - 30 min.

Rok vydania: 2015 Odporúčaný vek: 10+ Katalógové číslo: 3934 Jazyk: čeština

Zaradené v kategóriách