Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

TOP Fashion (jeseň 2023)

Formal is back

MEDIA/ST (2023) • Séria TOP Fashion

🍌 Odosielame o 12 dní.
5,49€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Keď už sa zdalo, že pravidlá a formálnosť sa z módy úplne vytratili, nastal prevrat. Každý z mienkotvorných módnych domov priniesol vo svojej kolekcii čierny biznis kostým a sivé office outfity. Ide len o tradičný módny kolotoč, kde jeden extrém strieda druhý, alebo si tieto kúsky opúť nájdu svoje miesto v našich šatníkoch? My dúfame, že navrát formálnosti a slušného
správania znamená viac ako sezónny trend. Úcta, rešpekt a kultivovanosť sa dajú vyjadriť aj individuálne. Presvedčte sa o tom v Season 03 Top Fashion.

Fashion TOPIC
Opäť formujeme hranice medzi prácou a voľným časom, aj medzi súkromným a verejným vystupovaním. Nezabudli sme, ako sa to robí? Profesionálneho lektora etikety sme sa pýtali, ako vníma zmeny on. Spoiler: nie tak čierno, ako by ste si mysleli.
Double Power
Dizajnéri preskúmali archívy a ukazujú nám eleganciu a silu korporátnej uniformy. Zoznámte sa s ikonou, toto je power suit - biznis kostým a jeho nové podoby, ktoré nastavujú pravidlá v kancelárii aj na ulici.
Nová vlna dizajnu na Slovensku
Študent produktového dizajnu Viliam Mrázik spoznáva a spolupracuje s talentovanými slovenskými dizajnérmi. Pre Top Fashion vybral štyry mladé talenty, ktoré pracujú na budovaní svojich brandov.
V teple
Zo sociálnych sietí sa môže zdať, že všetci vyhľadávajú nie vždy príjemné ľadové wellness zážitky. V beauty rutinách si masky na tvár dávame pred nanesením do chladničky, pleť ponárame do ľadu a kruhy pod očami masírujeme studenými beauty pomôckami. Nezabúdajte však na opačnú stranu mince, teplo.
Jesenné výstavy v Európe
To najlepšie z umenia v nastávajúcej sezóne sme tradične vybrali za vás.
Story from the kitchen
Príbehy mladých talentov gastronomickej scény. Ako sa dostali tam, kde sú teraz a čo majú doma v chladničke?

Rok vydania: 2023 Katalógové číslo: 9771338546003 Rozmer: 230×300 mm Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách