Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Čchi-kung a Tai-čchi

Beata Luby sa venuje cvičeniam čchi-kung a tai-čchi vyše desať rokov. TČM (tradičnú čínsku medicínu) študovala v Kanade. V...

Bea LubyováEugenika (2015)

🍎 Vypredané
9,99€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Beata Luby sa venuje cvičeniam čchi-kung a tai-čchi vyše desať rokov. TČM (tradičnú čínsku medicínu) študovala v Kanade. V súčasnosti žije v Košiciach. Vedie kurzy tai-čchi a čchi-kungu aj relaxačné kurzy, poskytuje omladzujúce a liečivé masáže. Zároveň vedie motivačné kurzy zvyšovania kreativity, sebarealizácie, duševnej obrany a zdravého životného štýlu.
Vo svojej knihe uvádza mnohé zaujímavé cvičenia, zamerané v prvom rade na harmonizáciu energie a emócií. Nájdete tu aj cvičenia posilňujúce vnútorné orgány, cvičenia na vnímanie svojho energetického tela, návod na čínsku omladzujúcu automasáž hlavy a tváre, odstránenie chorej energie z orgánov, odstránenie cudzích programov z podvedomia a ďalšie.

Ukážka:
Je vždy lepšie dať do pohybu hoci aj negatívnu energiu, pretože život je pohyb. Aj keď pociťujeme bolesť, nevadí, len nech sa hýbeme, len nech nestojíme na mieste, potom príde aj radosť. To je život, vnímanie pestrosti v prežívaní. Nenechajme sa zastaviť, zablokovať. Ak nevieš bežať, kráčaj, ak nevieš kráčať, tak sa plaz, len neostávaj na mieste!
Na popieranie bolesti a obranu masky potrebujeme veľa napätia a energie. Udržiavaním toho neprirodzeného stavu sa vytvára veľa ďalších problémov, bolestí a chorôb, hoci práve preto máme masku, aby sme sa im vyhli. Zdeformované energetické pole sa nedá oklamať. Vytvorili sme si škatuľu, v ktorej žijeme a z ktorej sa nevieme pohnúť. Obmedzili sme vlastnú kreativitu, vlastné schopnosti a možnosti. Steny škatule sú naše obvyklé obranné mechanizmy, ktorými sa bránime proti útokom zvonku, proti tomu, čo by mohlo odkryť a obnoviť naše prežívanie zranení. Uzdraviť seba samých môžeme iba my sami. Iní to nemôžu urobiť za nás, môžu nám iba poradiť a inšpirovať nás, ako to máme urobiť. Choroby pochádzajú z pocitu nedostatku a z nenaplnenej túžby: čím väčšia a mocnejšia je, tým ťažšie je ochorenie.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2015 ISBN: 9788081003721 Rozmer: 132×200 mm Počet strán: 216 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách