Jún, nové knižné zľavy až do 80%!

Tak ako vždy

Sprievodca k tomu, čo sa nikdy nezmení

Morgan HouselAURORA (2024)

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
14,90€
Zľava 18%
12,22€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Od autora knihy Psychológia peňazí...
Kniha Tak ako vždy vás naučí efektívne premýšľať o rizikách a príležitostiach a pomôže vám orientovať sa v neistej budúcnosti. Pri jej plánovaní si často kladieme otázky: „Ako sa bude vyvíjať ekonomika o rok?“ Alebo chceme vedieť: „Ako sa zmení svet o desať rokov?“ Predpovedať čokoľvek je veľmi ťažké. Prelomové udalosti, ktoré nakoniec budú formovať budúcnosť, sú vo svojej podstate nepredvídateľné.

Namiesto toho by sme si mali klásť inú otázku: „Čo bude v budúcnosti rovnaké ako teraz?“ Poznatky o veciach, ktoré sa nikdy nezmenia, sú užitočnejšie a dôležitejšie ako neistá predpoveď o neznámej budúcnosti. V knihe Tak ako vždy sa autor bestsellerov Morgan Housel podelil o 24 krátkych príbehov, ktoré ilustrujú, v čom sa život, ľudské správanie a podnikanie nikdy nemenia. Keď uvidíte, ako sa známe témy v blízkom čase opäť opakujú, prikývnete a poviete si: „Áno, tak ako vždy.“ Tieto nové poznatky a sebadôvera vám pomôžu na ceste k lepšiemu životu.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Same as Ever Rok vydania: 2024 ISBN: 9788082501103 Rozmer: 145×215 mm Počet strán: 216 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách