Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Ruženec - záchrana pre svet (e-kniha)

PDF EPUB MOBI Dominik ChmielewskiZachej (2021)

🌴 Okamžite na stiahnutie
4,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Mimoriadne krásne a veľmi hlboké ružencové meditácie otca Dominika Chmielewského majú bezpochyby hodnotu úžasných duchovných cvičení pre každého, kto po nich siahne. Teologická hĺbka v kombinácii s evanjeliovou jednoduchosťou sprostredkovania ich obsahu z nich robí nesmierne efektívny nástroj evanjelizácie. Každý, kto sa do nich zahĺbi, sa v nich nájde so všetkými svojimi strachmi, starosťami, trápeniami, ale aj radosťami.

Keď kráčame s otcom Dominikom tajomstvami posvätného ruženca, akoby sme nanovo objavovali Máriu. Pre mnohých to bude Mária Matka Pána Ježiša, akú dovtedy nepoznali.

Vďaka rozjímaniam otca Dominika Chmielewského na jednej strane zisťujeme, že ruženec nie je nudným a jednotvárnym recitovaním Zdravasov, na druhej strane objavujeme moc tejto modlitby. Bude len otázkou času, kedy sa z ruženca začneme tešiť a stane sa pre nás nepretržitou modlitbou.

Nik, kto bude rozjímať s otcom Dominikom Chmielewským, už nikdy nebude ľahostajný k modlitbe ruženca, ktorá je jedinečnou diaľnicou do neba.

Kniha je cirkevne schválená.

Originálny názov: Różaniec ratunkiem dla świata Rok vydania: 2021 Počet strán: 64 Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách