Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Kto seje vietor - prečítaná (bazár kníh)

opotrebovaný stav = prečítaná kniha môže mať zažltnuté strany alebo iné nedokonalosti

Hans Rosenfeldt, Michael HjorthIkar (2022) • Séria Sebastian Bergman (SK) • 7. diel

🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
15,90€
Zľava 35%
10,34€

Vanja Lithnerová a jej kolegovia z kriminálky sa ocitnú pod obrovským tlakom. Musia dolapiť ostreľovača, ktorý v priebehu niekoľkých dní zavraždil v Karlshamne tri osoby. Nemajú však najmenšiu stopu ani svedkov a medzi obeťami nejestvuje očividné spojenie. Ďalšou obeťou môže byť ktokoľvek.
Policajný psychológ Sebastian Bergman sa zmenil, odkedy sa stal starým otcom. Spomalil, dokonca pracuje na polovičný úväzok ako psychológ a terapeut. Jedného dňa ho však kontaktuje istý Austrálčan, ktorý sa potrebuje vyrovnať s traumami ako preživší cunami z roku 2004. Práve počas tejto prírodnej katastrofy stratil ženu a dieťa aj Sebastian. Jeho pokojný život sa tak opäť obráti hore nohami.

Od vraždy v Uppsale prešli tri roky a Vanjinho kolegu Billyho stále prenasledujú temné chúťky. Onedlho bude otcom, preto dospeje k rozhodnutiu – už nikdy viac. Minulosť mu však nedá pokoj a je otázne, ako ďaleko je ochotný zájsť, aby ho neodhalili.




Originálny názov: Som man sar Rok vydania: 2022 Rozmer: 145×227 mm Počet strán: 360 Väzba: pevná s prebalom Jazyk: slovenčinaŠtýl: dobrodružný, napínavý

Zaradené v kategóriách