Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Veľkí herci spievajú malým deťom + CD 2 - prečítaná (bazár kníh)

opotrebovaný stav = prečítaná kniha môže mať zažltnuté strany alebo iné nedokonalosti


🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
10,00€
Zľava 45%
5,50€

Veľkí herci malým deťom 2 - pesničky, notičky, básničky, kresbičky – tak sa volá druhý diel CD a ilustrovanej knižky s textami a notami piesní pre najmenších poslucháčov a čitateľov. Autorkou tohto projektu, ktorého prvý diel vlani zaznamenal veľký úspech a ohlas u detí i rodičov, je mimoriadne šikovná hudobná skladateľka Sisa Michalidesová. Spolu s manželom Petrom Preložníkom a textármi Petrom Konečným a Alenou Michalidesovou pre dvanásť známych slovenských hercov napísala a zhudobnila básničky, adresované deťom.
Výťažok z predaja prvého dielu – sumu stotisíc korún – odovzdali 16. septembra tohto roka členovia Občianskeho združenia Šanca deťom a spievajúci herci, na podporu liečenia detských onkologických ochorení v Detskej fakultnej nemocnici na Kramároch.
9. decembra 2008 sa na pulty kníhkupectiev dostane pokračovanie projektu – Veľkí herci malým deťom II., v ktorom malí čitatelia takisto nájdu kresby hercov a budú môcť počúvať pesničky v podaní Stana Dančiaka, Mariána Labudu st., Mariana Geišberga, Martina Hubu, Moniky Hilmerovej, Roba Rotha, Petry Polnišovej, Laca Keratu, Oľgy Belešovej, Alexandra Bártu, Iva Gogála a Gabiky Dzúrikovej.
Dvanásti populárni herci v úlohe spevákov ponúkajú deťom 20 piesní. CD sa bude predávať spolu s ilustrovanou knižkou, v ktorej malí čitatelia a ich rodičia nájdu texty k detským piesňam, notové záznamy pesničiek a rozkošné ilustrácie, ktorých autormi sú „spievajúci“ herci.
Tento výnimočný kultúrny počin si zasluhuje pozornosť nielen tým, že na slovenskom trhu donedávna absentovalo CD pre deti, ale aj tým, že výťažok z jeho predaja autori projektu a spievajúce herecké hviezdy aj tentoraz venujú na finančnú podporu liečenia detských onkologických ochorení.

Alena Grešová, manažérka projektu

Rok vydania: 2008 Rozmer: 205×205 mm Počet strán: 44 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách