Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Angličtina 1: Obrázkové kartičky

Obrázkové kartičky s vetami z našej audio publikácie Angličtina pre začiatočníkov a mierne pokročilých 1. Znázornenie viet...


🍌 Odosielame o 6 dní.
3,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Obrázkové kartičky s vetami z našej audio publikácie Angličtina pre začiatočníkov a mierne pokročilých 1. Znázornenie viet vám pomôže pri učení utvorením vizuálneho prepojenia. Môžete sa skúšať, či ste porozumeli jednotlivým vetám. Správny preklad na druhej strane kartičky vás odmení a okamžitá oprava chýb vás posunie v učení ďalej.



Vety znázornené na kartičkách zlepšia vašu predstavivosť pri budovaní slovnej zásoby. Pri hľadaní slov sa vám vybaví obrázok priradený k fráze. Použite princípy audiolinguálnej metódy, založenej na opakovaní a vytvorte si návyk neustálym precvičovaním jednotlivých viet. Dôraz nie je kladený na gramatiku ale na kontext a porozumenie textu.



Pre rýchly postup v učení si stačí zvoliť dôvod snaženia. Zvážte vyýhody, ktoré vám znalosť angličtiny prinesie a stanovte si cieľ, ktorý chcete učením dosiahnuť. Zrýchlene učenie je veľmi efektívne s psychowalkmanom. Svetelná a zvuková stimulácia uvoľní myseľ a človek sa učí niekoľkonásobne rýchlejšie. Ak chcete po anglicky rozumieť a hovoriť, sú pre vás vhodné naše audioučebnice.



84 obrázkových kartičiek

anglické frázy

so slovenským prekladom

pre chvíle pohody a zábavy


Katalógové číslo: 8594031508014 Rozmer: 210×290 mm Počet strán: 16 Väzba: brožovaná Jazyk: angličtina, slovenčina

Zaradené v kategóriách