Jún, nové knižné zľavy až do 80%!

Encyklopédia homeopatie - prečítaná (bazár kníh)

výborný stav = prečítaná kniha bez poškodenia

Andrew LockieIkar (2011)

🍎 Vypredané
21,90€
Zľava 20%
17,52€

Homeopatia je veľmi populárna, účinná forma komplementárnej medicíny. V tejto vynikajúcej knihe nájdete zrozumiteľné vysvetlenie kľúčových teórií, metód a praxe s abecedným prehľadom 320 detailne opísaných prípravkov.

Jedinečná Materia Medica

Ilustrovaná Materia Medica ponúka profil každého prípravku vrátane pôvodu, historickej a medicínskej tradície, prípravy a príslušných telesných, psychických a emočných charakteristík. V záverečnej časti Závažné ochorenia sa opisuje profesionálny homeopatický prístup k rôznym zdravotným problémom.

Praktický návod pre rodinu

Pri bežných ochoreniach, ako sú koliky u detí, predmenštruačná tenzia, nespavosť, bolesti krížov, uvádzame odporúčané prípravky vhodné na samoliečbu. Špeciálne rozdelený zoznam telesných a psychických príznakov je jednoduchý a prehľadný a umožňuje rýchlu orientáciu a správny výber homeopatického prípravku na samoliečbu.

Zrozumiteľná, praktická a jednoduchá Encyklopédia homeopatie poskytuje základné informácie pre každého, kto chce pochopiť možnosti homeopatickej liečby.

Originálny názov: Encyclopedia of Homeopathy Rok vydania: 2011 Rozmer: 227×283 mm Počet strán: 336 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách