Jún, nové knižné zľavy až do 80%!

Osudové stretnutia - prečítaná (bazár kníh)

výborný stav = prečítaná kniha bez poškodenia

Redima (2019)

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
9,90€
Zľava 35%
6,44€

Prečo Osudové stretnutia?
Vydávame príbehy zo života už 20 rokov. Poznáte ich z časopisov Napísal sám život a Skutočné príbehy. Táto kniha je zbierkou toho najlepšieho - o vzťahoch, láske, o kľúčových momentoch a dojímavých osudoch.

Čo mi kniha prinesie?
Príbehy, ktoré sa vám zapíšu do srdca svojou autenticitou, krásou a silou. Prinesú vám radosť, potešenie a vedomie, že v tom nie ste samy. Emócie a životné pravdy a skúsenosti iných ľudí v situáciách, v ktorých ste sa možno ocitli (alebo ocitnete) aj vy.
V každom príbehu vidíme seba a hľadáme seba. V tom tkvie záujem o čítanie, teda o spoznávanie osudov iných ľudí, lebo len sám život prináša situácie, ktoré nevymyslí ani najlepší spisovateľ. Nežijeme vo vzduchoprázdne a s prekvapením si uvedomujeme, že naše problémy s opačným pohlavím, rodinou, či priateľmi sú si podobné. Avšak cítime, že každý životný príbeh je iný a jedinečný, tak ako aj my.

Je kniha pre mňa?
áno, ak patríte medzi
• Ženy, ktoré rady čítajú o láske
• Ženy, ktoré čítajú rady o vzťahoch
• Ženy, ktoré sa rady zamýšľajú
• Ženy, ktoré hľadajú odpovede
• Ženy, ktoré sa chcú pobaviť na prekvapivých zákrutách osudu
• Kamarátky s dobrým vkusom na darčeky
• Pre mužov, ktorí hľadajú ten správny darček pre dôležité ženy vo svojom živote

Je kniha vhodná ako darček?
Knihou Osudové stretnutia potešíte priateľku, mamu, sestru. Ide o skvostnú zbierku z tisícok najlepších a najdojímavejších príbehov zo skutočného života, starostlivo vyberaných našimi redaktorkami a čitateľkami. Príbehy sú plné zvratov a emócií. Nájdete tu romantickú lásku až po tú rodičovskú, priateľstvo, nenávisť, ale aj radosť a odpustenie.

Rok vydania: 2019 Rozmer: 125×176 mm Počet strán: 220 Väzba: brožovaná Štýl: romantickýJazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách