Farma Catajo patrí medzi najvyššie položené farmy na Costa Rice. O farmu sa stará Hector Esteban Sanchez a Luisa Monde Badilla. Leží v nadmorskej výške 1700-1900m v regióne Tarrazu a je vysadená na vulkanickej pôde, veľmi bohatej na minerály... Zobraziť viac
V chuti dominujú sladké ovocné tóny bobuľového ovocia. Vychutnajte si šálku Kenya Kirinyaga Kii a nechajte sa uniesť jej bohatou chuťou, ktorá je ako stvorená pre prípravu šťavnatého espressa... Zobraziť viac
Amalaki je v Indii považované od dávnych čias védskych mudrcov za posvätné „nebeské ovocie“ pre svoje množstvo antioxidantov a vitamínu C, ktoré sa podieľajú na očiste tela od voľných radikálov a povzbudzujú obranyschopnosť organizmu... Zobraziť viac
Extra kvalitné BIO kakao 20-22% vo výhodnom balení... Zobraziť viac
valitný xylitol, známy tiež ako „brezový cukor“ vyrobený vo Fínsku... Zobraziť viac
Približne dve hodiny jazdy smerom na juh od San José, Tar-razú je zlatá baňa kávy v Kostarike: jej horské s bujnou vegetáciou a presne vymedzenými ročnými obdobiami ponúka ideálne podmienky na pestovanie kávy... Zobraziť viac
Chuťový profil: Mliečna čokoláda, med, maliny, hrozno, pomaranč... Zobraziť viac
Fazenda Dutra je rodinná kávová farma v São João do Manhuaçu, 300 kilometrov od východného pobrežia Brazílie. V 50. rokoch 20. storočia zdedil Jose Dutra Sobrinho jednohektárovú kávovú farmu, ktorú obhospodaroval a rozvíjal viac ako 40 rokov... Zobraziť viac
La Batea znamená v preklade údolie a je to farma ležiaca v oblasti Villamaria (región Caldas), ktorej neuveriteľne strmé kopce poskytujú jedinečnú mikroklímu, vďaka ktorej je táto káva tak výnimočne chutná... Zobraziť viac
Ben Colbran sa v roku 1963 presťahoval s manželkou a dvomi deťmi z Nového Zélandu do Papuy Novej Guinei. Mal sen. Chcel sa stať kávovým farmárom. Všetky svoje úspory minul na odkúpenie pôdy a nákup kávovníkov. Ako isto viete, tak prvé 4 roky kávovníky nem Zobraziť viac
Biela čokoláda s výnimočnou chuťou a unikátnymi vlastnosťami – krémovitosť a jemnosť tejto čokolády uspokojí aj najnáročnejšieho pôžitkára či cukrára... Zobraziť viac
Jedinečná zmes kvalitného kakaa, kokosového cukru a cejlónskej škorice so štipkou morskej soli teraz aj vo výhodnom veľkom balení... Zobraziť viac
Vysoký, a tichý Miller Walles nebol vždy pestovateľom kávy... Zobraziť viac
Usadlosť Anasora sa nachádza v nadmorskej výške 1900-2000 m v oblasti wocho Sololo. Má rozlohu 167 ha, z toho 95 ha je obrábaných. Pán Tadesse je pestovateľom kávy v tretej generácii a pochádza z veľkej kávovej rodiny je rovnako známy ako rodina... Zobraziť viac
Kocúrov espresso blend namiešaný z výberových zŕn kávy 80% Arabica Brazília Santos Exclusive a 20% Robusta India Kaapi Royal... Zobraziť viac
Zoznámte sa s Jorgem Eliasom Rojasom, ktorý stojí za kávou z oblasti La Roca z úchvatných hôr Gaitania v Tolimskej oblasti. Jorgeho cesta viedla od klasických odrôd, ako je Castillo, až po experimentovanie s Gešou či Bourbonom, zdokonaľovaním techník... Zobraziť viac
Na začiatku to bol opustený statok, ktorý kúpil Enrique López Aguilar a začal ho renovovať. Postupne začal vysádzať odrody, o ktorých vedel, že sú veľmi kvalitné a ktoré sa pri správnej starostlivosti o pôdu stanú tolerantnými a odolnými voči chorobám... Zobraziť viac
Kerinci je názov aktívnej sopky na ostrove Sumatra v Indonézii. Túto kávu pestuje 320 členov družstva Koerintji Barokah Bersama, ktorí žijú a hospodária na úpätí náhornej plošiny... Zobraziť viac
Káva z Bolívie nie je taká známa ako káva zo susedných krajín. Zo všetkých strán ju obklopujú Peru, Brazília, Argentína a Chila a nachádza sa tu časť pohoria Andy. Hlavnými oblasťami produkcie kávy sú... Zobraziť viac