Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Ako si kukučka hľadala rodinu


🍎 Vypredané
11,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Aké je to mať rodinu a ktorá je pre nás tá skutočná?

V meste za veľkou riekou žil majster hodinár so svojím kocúrom Frolišom. Jedného dňa, keď kontroloval hodiny na kostolnej veži, našiel vo výklenku vajíčko. Onedlho škrupinka na vajíčku praskla a vykuklo z nej kukučiatko. Alžbetka. V hodinárstve bolo hneď veselšie. Keď sa naučila lietať, hrávali sa s kocúrom Frolišom na schovávačku. No raz ráno, keď zazrela odlietať kŕdeľ divých husí, rozhodla sa, že tiež pôjde do sveta – hľadať svoju rodinu. V tej chvíli ešte netušila, že kukučie mamy kladú vajíčka do cudzích hniezd. Podarí sa Alžbetke nájsť, po čom tak veľmi túži?

Rozprávkový príbeh plný dobrodružstiev, ktoré zažije malá kukučka v meste aj v lese, si získa detského čitateľa svojou bezprostrednosťou a dojímavým záverom. Kukučkino pátranie po jej skutočnej rodine oslovilo aj pani ilustrátorku, ktorá sa menuje rovnako ako malá vtáčia hrdinka, a tak s potešením vytvorila pekné, milé aj vtipné obrázky do knižky.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2020 Odporúčaný vek: 4+ ISBN: 9788055174884 Rozmer: 215×280 mm Počet strán: 72 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách