Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Veľká knižka - Stavba pre malých rozprávačov


🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
9,99€

📚Prečítaná za 5,49€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

V centre mesta, na jeho okrajoch, v parku, na rieke – tam všade sa kope, opravuje, rekonštruuje, zušľachťuje, stavia… Náklaďáky, miešačky, bagre, žeriavy, vysokozdvižné vozíky a ďalšie zaujímavé stroje pracujú na plné obrátky a okolo nich panuje čulý ruch. Činí sa tu celý rad šikovných remeselníkov, ktorým velí skúsený predák a na všetko dohliada stavbyvedúci. Ruku k dielu priloží aj architekt, fotograf či záhradník. A pretože sme v meste, hemží sa to tu aj množstvom ďalších postavičiek. Všetky zažívajú svoje vlastné mikropríbehy, o ktorých si môžete donekonečna rozprávať. Niektoré z postáv a strojov nájdete na každom obrázku v tejto knihe – precvičte si pamäť a pozornosť a stránku za stránkou „čítajte“ ich dobrodružstvá v prepracovaných ilustráciách!

Prostredníctvom pôvabných obrázkov sa malí čitatelia naučia nielen nachádzať slová, popisovať, rozprávať, ale aj vnímať knihu ako zdroj informácií, poznania a zábavy.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2018 Odporúčaný vek: 0-2 ISBN: 9788088276333 Rozmer: 258×336 mm Počet strán: 10 Väzba: leporelo Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách